Starcom продовжує партнерство із Sandoz

За результатами тендеру, агенція Starcom, що входить до складу комунікаційної групи Publicis Groupe, продовжує співпрацю із компанією Sandoz. Агенція надаватиме повний спектр медіапослуг, таких як: стратегічне планування, аналітика, закупка та розміщення реклами у різних медіа (включаючи ООН, ТБ, digital), розробка та запуск інтеграційних та нестандартних проектів.

«Вже 5 років поспіль Starcom є нашим надійним партнером та надає якісну та професійну медіаекспертизу. Ми задоволені успішною кооперацією, що відображається в посиленні лідерських позицій ключових брендів компаніїї Sandoz». - прокоментував Дмитро Кучугурний, керівник підрозділу безрецептурних препаратів компанії Sandoz в Україні та в країнах Центральної Азії.

«Ми раді, що підтримку своїх брендів та продуктів нам довіряють світові лідери. І для нас надзвичайно важливо, що наші клієнти продовжують вибирати нас у партнери раз за разом. Я упевнена, що спільними зусиллями команди клієнта та агенції ми зможемо поставити сміливі цілі та неодмінно досягнути їх». – додала управляючий директор Starcom Ольга Воронова.

Компанія Sandoz є підрозділом Групи Novartis та світовим лідером у галузі генеричних лікарських засобів та біосимілярів. Бренд Sandoz є знаком якості в усьому світі. Спеціалісти охорони здоров’я довіряють йому як символу високоякісних та доступних лікарських засобів.

689
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно