В Україні пройде Startup World Cup з фіналом у Кремнієвій долині

Startup World Cup — це найбільша глобальна конференція–конкурс стартапів з фіналом у Кремнієвій долині. Участь у заході приймають понад 2 500 інвесторів, більше 500 спікерів та близько 50 тисяч учасників з усього світу.

В Україні проведення Startup World Cup стало можливим завдяки підписанню угоди про співпрацю між бізнес-інкубатором Ukrainian Future, який відтепер є офіційним партнером Startup World Cup в Україні, та організатором конкурсу — міжнародною венчурною компанією Pegasus Tech Ventures. Загальний обяг інвестицій Pegasus Tech Ventures склав понад 14 млрд. дол, а у портфелі її клієнтів — SpaceX, airbnb, Quibi, SoFi.

Реєстрація на регіональний відбір конкурсу в Україні триває до 6 грудня. Основними вимогою до учасників конкурсу є офіційно зареєстрований бізнес та прагнення заявити про свій проєкт на ринку стартапів. Подати заявку можна на сторінці заходу.

З поданих заявок журі Startup World Cup визначить 12 команд для участі у фіналі, який відбудеться у Києві 22 грудня в КВЦ «Парковий». Переможець регіонального етапу отримає можливість представити свій проєкт у Гранд-фіналі Startup World Cup, що відбудеться 19–21 травня 2021 року у Сан-Франциско.

Головний приз Startup World Cup — 1 млн. дол. США. Проте Гранд-фінал Startup World Cup — це унікальна можливість зустрітися на одному майданчику з провідними інвесторами, засновниками та керуючими інноваційних корпорацій-гігантів, таких як Apple, Netflix, Siri, Softbank, LinkedIn, Cisco, Khosla Ventures. Постійними спікерами конкурсу є Стів Возняк, Марк Рендольф, Адам Чейер, Марсело Клаур, Рід Хоффман, Джон Чемберс та багато інших успішних бізнесменів.

Джерело: прес-реліз

646
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно