Стартував набір стартапів на участь у 2 хвилі проєкту Polish-Ukrainian Startup Bridge

Polish-Ukrainian Startup Bridge розпочав прийом заявок на участь у 2 хвилі проєкту, який об’єднує найперспективніші стартапи з усієї України. Пропонувати ідеї запрошують команди на ранній стадії розвитку незалежно від галузі, в якій вони працюють. Подати заявку можна до 30 вересня 2021 року за посиланням. Реєстрація безкоштовна, тож учасником може стати кожен.

Polish-Ukrainian Startup Bridge фокусується на роботі зі стартапами на ранніх стадіях розвитку (pre-seed період). У вересні організатори відберуть 30 команд, яких запросять взяти участь у проєкті. При оцінці заявок, особливу увагу будуть приділяти ідеям з найбільшим потенціалом комерціалізації та розвитку.

Учасники PUSB отримають комплексну підтримку, яка включає різноманітні зустрічі та тренінги, індивідуальне менторство та грошові винагороди на загальну суму 50 000 злотих. Участь у проєкті завершується щорічною міжнародною конференцією Kyiv Tech Hub, де 20 команд матимуть можливість представити свою ідею групі експертів та представників фондів венчурного капіталу з Польщі та інших країн Європи. Цього року захід заплановано на кінець листопада.

Загалом, з початку заснування проєкту у 2017 році підтримку отримали понад 150 стартапів. Polish-Ukrainian Startup Bridge надав фінансування для розвитку найкращих з них загальною вартістю 120 000 злотих. Серед учасників були Dynamic Air Cooling (DAC), Racoon.world або Wareteka, які уже мають чимало досягнень і перемог у своєму арсеналі. DAC, серед іншого, отримав інвестицію від польського фонду Shape VC, а WareTeka та Racoon.world розширили свою присутність на європейських ринках, розпочавши діяльність у Польщі.

Прийом заявок триватиме до 30 вересня 2021 року. Для реєстрації команди потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Докладніше про умови, процедуру та етапи участі у PUSB за посиланням: www.startupbridge.eu.

366
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно