Стартує CASES: Design Challenge — масштабний конкурс для дизайнерів з призовим фондом понад 100 000 грн

Платформа CASES за підтримки генерального партнера Parimatch проведе головне змагання графічних дизайнерів цієї осені — CASES: Design Challenge. Призовий фонд заходу понад 100 000 грн, а участь — безкоштовна. Мета — популяризація дизайну в Україні та сприяння виявленню і розвитку талантів.

Подати заявку на конкурс може кожен бажаючий віком від 21 року. Зробити це можна онлайн на сайті конкурсу.

В межах конкурсу дизайнери, відібрані для участі в змаганні, повинні будуть виконати конкурсний бриф. В його межах слід бути готовим:

  • створити ключовий образ (key visual),
  • розробити макет головного екрану десктопної версії посадкової сторінки,
  • створити 3 цифрових банери,
  • показати використання мерчу на фірмовому мерчі,
  • розробити концепт фотозони.

Передбачаються три призових місця. Переможець, за вирахунком податків, отримає 65 000 грн. Дизайнери, що обіймуть друге та третє місце отримають 27 000 грн і 13 500 грн відповідно.

«Ми напевно знаємо, що в Україні купа дизайн-талантів. Втім, ще чимало їхніх імен поки що не знайомі загалу. Ми вважаємо, що конкурси — дуже крута можливість показати свої таланти і звернути на себе увагу. Ми щиро вдячні Parimatch за підтримку і можливість забезпечити для переможців дійсно гідний призовий фонд. Я дуже хочу, щоб цей конкурс перетворився на майданчик для талантів і сприяв підвищенню престижу професії дизайнерів в нашій державі», — відзначає СЕО CASES Анатолій Попель.

Подати анкету на участь можна до 30 вересня. Безпосереднє виконання конкурсних робіт відбуватиметься заочно з 1 по 7 жовтня. З надісланих робіт журі конкурсу обере 10 фіналістів, які будуть захищати свої роботи наживо на грандіозному фіналі, що відбуватиметься в інноваційному івент-просторі PMHUB 16 жовтня, з безкоштовною онлайн-трансляцією для кожного, хто цікавиться дизайном.

«Творчі люди мають особливий погляд на звичні речі, допомагають знайти нові, унікальні рішення у часи, коли світ стрімко змінюється. Люди у нашій філософії — це ядро, завдяки якому ми побудували відомий на весь світ бренд. Parimatch — це розваги, спорт і творчість, що дарують яскраві емоції, це спільнота людей, яких об'єднує бажання змінювати світ. Ми раді підтримати дизайн-конкурс CASES: Design Challenge, адже саме тут максимальна концентрація яскравих, талановитих і креативних українців», — зазначає Chief Revenue Officer Parimatch Ukraine Павло Кожухар.

Нагадуємо, що подати заявку на CASES: Design Challenge може кожен бажаючий віком від 21 року на сайті конкурсу

700
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно