Студія Махно працюватиме за криптовалюту

Студія українського дизайну, архітектури та кераміки Махно з квітня 2021 року прийматиме оплату своїх послуг і товарів у криптовалютах: Bitcoin, Ethereum, BNB, Smart Chain і Polkadot.

Оплата буде проводитися за курсом долару, де є ціна за криптовалюту та ціна у доларах за товари та послуги. За словами засновника студії, таке рішення було прийнято у зв'язку з тим, що крипторинок дуже активно розвивається, а головний принцип студії Махно — постійний розвиток і пошук нових можливостей.

«Принцип роботи цифрового фотоапарата винайшов співробітник Kodak. Але йому не дали реалізувати задуму — це б убило поточний бізнес з продажу плівки. І коли я говорю, що моїй компанії 18 років, мені й гордо, й страшно одночасно. Я не хочу стати одним і з тих, хто боявся змін і злетів з рейок. Прогрес не зупинити, вибір за кожним. Я дуже вірю у ринок криптовалют, у криптоарт, і впевнений, що значна частка як творчості, так і фінансів у майбутньому саме за діджиталом. Цей напрям дуже мене надихає», — каже Сергій Махно.

Довідка

Студія Махно — студія українського дизайну, архітектури та кераміки, яка з 2003 року створює проєкти, в яких переплітаються українські традиції, світові тенденції, сили природи та людський талант. Студія створює свої проєкти на межі переосмислення побуту, традицій, і сучасних технологій і вже завоювала десятки міжнародних перемог — Red Dot Design Award, The International Property Awards, The Architecture MasterPrize, IDA Awards, і всюди відзначають саме унікальний український стиль.

797
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно