Створили альтернативну айдентику Житомира, присвячену академіку Корольову

Бренд-стратег Кирило Онацький презентував альтернативну айдентику Житомира. Мета проєкту — створити нові асоціації з містом, зокрема, нагадати містянам про легендарного українського авіаконструктора та вченого Сергія Кольорова, який народився у Житомирі. 

«Декілька років мене турбувало, що людина, яка народилась у Житомирі й першою відкрила людству космос, залишається майже непомітною. І наш житомирський музей космонавтики не дуже популярний, хоча має гарну унікальну колекцію» — розповідає Кирило Онацький

В основі нової айдентики —  логотип житомирського музею космонавтики. У 2020 році його розробив Артем Бондарчук у межах навчання на факультеті мистецтв.

«Я бачу, що Житомир цілком може стати українською Кремнієвою долиною: поруч зі столицею, тихий, дуже зелений і з дешевою орендою. Що ще потрібно айтівцю. Вже маю друзів із Соледара, що після життя в Києві, Львові і Франківську вибрали Житомир. А це — показник», — коментує Кирило.

В майбутньому команда проєкту планує розширювати ідею та розповідати про брендинг за допомогою різних каналів, як-от: локальні медіа, радіостанції тощо. 

Джерело: Bazilik

804
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно