SupportYourApp виграла дві нагороди Stevie® Awards for Great Employers

Support-as-a-Service компанія SupportYourApp виграла золоту нагороду Stevie® Awards for Great Employers за дизайн робочого простору та срібло за онбординг нових працівників.

Для змагань в категорії Workplace Design компанія подала свій другий офіс, який перетворили на артпростір. Те, що почалося як експеримент, переросло в повний артпроєкт, до якого долучилось керівництво компанії, Дар'я Лещенко, дизайнер Анна Копасова та запрошений куратор Олег Соснов.

В офісі представлені полотна та мурали, написані сучасними українськими художниками – Володимиром «WAONE» Манжосом, дуетом “We Bad”, Романом Мініним, сестрами Лопухіними, Олександром Гребенюком, Романом CHZZ, Тарасом Макаром, Олексієм Кондаковим та студією «Літографія 30».

У заявці на перемогу компанія доводила не лише унікальність дизайну робочого місця, а також його ефективність та вплив на бізнес показники.

Категорія New Employee Onboarding створена для вшанування компаній, які забезпечують плавну адаптацію новачків до робочого місця та інвестують у їхню швидку та безболісну інтеграцію в команду.

Заявку SupportYourApp відзначили за програму тренінгів, створену для повної та ефективної інтеграції людей навіть без попереднього досвіду роботи.

«Коли я починала свою кар’єру в підтримці користувачів, то працювала в жахливих умовах. Сидячи в сірому офісі підвального оупен-спейсу, я пообіцяла собі, що моя команда ніколи так не працюватиме. Я пишаюся тим, що нам вдалося створити робоче середовище, що надихає, та забезпечити приємний досвід роботи для команди», — коментує управляючий партнер SupportYourApp Дар’я Лещенко.

SupportYourApp стала першою компанією українського походження, що отримала нагороду Stevie® Awards for Great Employers.

Про нагороду

Stevie Awards for Great Employers вшановує найкращих у світі роботодавців та HR-фахівців, команди, досягнення, HR-продукти та підрядників, які допомагають створювати та розвивати найкращі місця для роботи.

Цього року на розгляд суддів подали понад 950 заявок від компаній у 29 країнах.

Про компанію

SupportYourApp — це Support-as-a-Service компанія, що надає послуги підтримки користувачів та спеціалізується на підтримці стартапів та ІТ-бізнесів. За даними Clutch, компанія входить в ТОП-3 провайдерів служби підтримки користувачів.

SupportYourApp була заснована у 2010 році Дар’єю Лещенко. Сьогодні компанія налічує понад 900 людей в команді та працює із 200 клієнтами із 33 країн.

SupportYourApp також виробляє власне програмне забезпечення для підтримки користувачів, включаючи CRM-систему, конструктори чат-ботів та інше.

462
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно