TABASCO створили концепт для XIV Remarketing

17 вересня відбудеться XIV Міжнародний рекламно-маркетинговий фестиваль Remarketing. Агентство TABASCO стало креативним партнером масштабного івенту, створивши концепцію для комунікації у цьому році.

Найпопулярніші та ефективні бренди знають, що без комунікації, яка дійсно залучає, привернути увагу споживачів дуже складно. Тому сьогодні lovemark компанії є вірусною версією емоцій і вражень, які потрапляють в організм споживача. Щоб бути номером один, бренд повинен якомога краще завірусити свою маркетингову ідею і концепцію, донести їх до найпотаємніших клітинних структур організму. Ідея — це вірус, а організм, куди вони проникають — соціум. Ця концепція і стала платформою для комунікації конференції «XIV Remarketing».

«У цьому році ми вирішили переключитися з вірусів реальних на віруси рекламні. Весь формат XIV Remarketing буде побудований у стилістиці лабораторії з вивчення вірусних комунікацій та ідей, а учасники буквально під мікроскопом будуть розглядати приклади вірусів, які свого часу захопили весь світ. Сподіваємося, що учасники вийдуть з конференції дипломованими рекламними вірусологами, готовими заряджати та заражати своїм креативом усіх навколо», — коментує Сергій Артеменко, Group Head TABASCO:

Нагадаємо, що фестиваль Remarketing є одним з найбільших заходів Східної України. Головна мета фестивалю — створення ком'юніті для комунікації між фахівцями з різних сфер маркетингу. Програма та склад спікерів фестивалю змінюється щороку і формується відповідно до актуальної проблематики маркетингового ринку.

Щорічно захід відвідує понад 500 учасників, серед яких фахівці в області реклами, маркетингу, PR, дизайну, а також топові креативні директори і власники бізнесу.

756
TABASCO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно