TABASCO створило айдентику для WIN Ukraine

У брендингу об'єднали образ жінки та знак ядерної енергетики.

Українське представництво міжнародної організації Women in Nuclear Global отримало айдентику. WIN Ukraine об’єднує та підтримує жінок-спеціалістів, котрі працюють у ядерній промисловості, тому перед TABASCO стояло завдання — розробити впізнавану символіку, котра сама говоритиме про діяльність організації.

Рішення прийшло у лаконічному та витонченому об'єднанні двох образів — жіночому силуеті та знаку ядерної енергетики. Важливо було мінімальними образотворчими засобами додати знаку жіночності і, в той самий час, уникнути недоречного прикрашання та рюшів. Проєкт розробили Chief of design TABASCO Світлана Горовенко та дизайнер TABASCO Аліна Стеценко.

Продукт, котрий ми отримали, — це потрапляння у саме серце та глибину ідеї. Він вийшов насправді геніальним, адже за багаторічний період роботи багатьох філій по всьому світу Women in Nuclear нікому з наших колег, у тому числі і в Україні, так і не спала на думку така ідея. Хоча вона завжди, як виявилося, була поряд. Ми отримали обличчя бренду — головну “аватарку”, котру полюбили усі з першого погляду. Плануємо використовувати її у наших проєктах та діяльності.

Ірина Чередниченко, директор із комунікацій та розвитку «WIN Ukraine» – українського представництва всесвітньої мережі «Women in Nuclear Global»

Щиро пишаюся цією роботою. Нам вдалося переосмислити символ ядерної енергії та знайти у ньому жіноче начало.

Олександр Смірнов, партнер та креативний директор TABASCO 

942
TABASCO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно