TABASCO запустили кампанію про безкоштовну доставку АЛЛО

Історія перша. Доставка в магазини Алло.

TABASCO зацікавилися питанням: «Скільки часу пройде від першого Тиця до моменту, коли задоволений продавець у найближчому АЛЛО протягне вам новенький товар?», і протестили доставку на блискавичну швидкість! Через годину ми завітали в магазин і вуаля — усміхнений хлопчина у костюмі Тора (але це не точно) задоволено простягнув нам замовлені навушники. А враховуючи, що за блискавичну швидкість не доплачують, послуга сміливо тягне на 10 Тицей з 10. Ідея для серії роликів не змусила себе чекати — як і безкоштовна доставка.

Історія друга. Доставка і підйом на поверх.

А що стосовно великої побутової техніки?

І тут у АЛЛО все схвачено, адже дбайливі кур'єри доставлять габаритну техніку просто вам у квартиру, і теж абсолютно безкоштовно! І не переживайте, навіть якщо ви живете у височенному замку без ліфта, вас звуть Влад, а доставити новий холодильник вам потрібно в саму верхню вежу, кур'єри АЛЛО і з цим впораються — адже вони ніколи не кидають техніку і залишаються з нею до самого кінця.

«Найцінніший ресурс — час, і компанія АЛЛО це чудово розуміє. Доставка в день замовлення, підйом важкої техніки на поверх — це те, чим не можуть похвалитися багато конкурентів. Не кажучи вже про таких харизматичних постачальників, як у наших роликах», — Олег Завгородній, Tabasco Associate Creative Director.

«Не секрет, що АЛЛО має найдовшу роздрібну полицю — 350 магазинів у 140 містах. Той самий випадок, коли розмір має значення. Зазвичай товар готовий до видачі в магазині практично миттєво, як розряд блискавки. Відсилання до супергероїв у роликах органічно доносить ідею. А ще, ми не кидаємо техніку на вулиці», — Артур Матковський, СМО ГК Алло.

681
TABASCO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно