#тегаймайбутнє разом з METRO Cash&Carry та MokCo digital agency

Соціальний проєкт для закладів в часи посткарантинної кризи.

Сегмент HoReCa — це близько 1 000 000 робочих місць і 30 000 закладів. Через кризу близько 40 % цих закладів закриють, а робітники втратять свої робочі місця.

Чому? Тому що кілька місяців карантину без клієнтів, але з орендою та витратами на продукти створили для всіх кафешок, ресторанів, кав’ярень і барів складні умови. Робітників скорочують, зарплати зменшують, літні майданчики не можуть розмістити достатню кількість відвідувачів.

Тому в закладів є реальна необхідність стимулювати приріст частки клієнтів. Попри всі жорсткі умови.

Привести гостей до закладів без шалених витрат на рекламу — це і стало завданням для METRO Cash&Carry та MokCo digital agency.

Як? За допомогою стимуляції UGC-контенту.

За підтримки METRO Cash&Carry MokCo digital agency створили для закладів соціальний проєкт #тегаймайбутнє, що закликає відвідувачів частіше ділитися контентом з улюблених закладів і не забувати про теги. Адже найбільше в соцмережах активний користувач довіряє... іншому користувачеві.

UGC-контент у такому випадку — win-win: побудова довіри і знання + контакт із потенційною цільовою аудиторією без особливих на це витрат.

Саме тому на основі UGC з різних закладів агенція змонтувала чесний і відвертий ролик про проблему, у якому закликала кінцевих споживачів створювати більше контенту з улюблених закладів.

За основу MokCo взяли ідею того, що місце, де ти регулярно п’єш каву чи снідаєш, — це не просто місце. А спогади, уже знайоме обличчя баристи — особистий ритуал, який раптом може зникнути.

Заклади можуть підтримати проєкт, розмістивши на своїх літніх майданчиках та в соцмережах підготовані постери із закликом до гостей «тегати майбутнє».

Завантажити їх можна тут:

https://bit.ly/3d4lTbJ 

Якщо у вас є улюблений заклад, розповідайте про нього своїм підписникам частіше. Адже ваша рекомендація — це нові гості для українських кав’ярень, кафе, ресторанів і барів. Їм це потрібно.

А якщо ви зі сфери HoReCa, підтримайте ініціативу і поговоріть зі своєю аудиторією щиро, просто та її мовою. Вона обов’язково почує!

935
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно