Тест-драйви креативних технологій для підлітків

Підлітків Києва запрошують безкоштовно випробувати вісім напрямків креативних технологій і дізнатись, чи підходить їм навчання у цій сфері.

У межах виставки Future of work Центр креативних технологій TUMO Kyiv проведе безкоштовні пробні навчальні сесії (тест-драйви) восьми напрямків креативних технологій, яким можна навчатись у Центрі.

Актуально для тінейджерів 12-18 років. І це єдине обмеження для того, щоб навчатись у TUMO Kyiv.

Тест-драйв триває півтори години. Проводиться на сучасній техніці, якою ми забезпечуємо наших студентів.

Проводять тест-драйви фахівці у представлених напрямків, тобто, якщо ти обереш на тест-драйв кіновиробництво, то заняття проведеш із Олександром, який знімає кіно у своєму повсякденному житті.

Кількість місць обмежена, на кожен тест-драйв ми можемо прийняти 10-12 людей, тому поспішай!

Заповнюй форму, обирай напрями, що тебе цікавлять і не забудь поставити нагадування, щоб не пропустити нашу зустріч!

Де: м. Оболонь, АРТ Братислава Культурний центр, вул. Олександра Архипенка, 5

Довідка

TUMO Kyiv – це новий підхід до організації освітнього простору на перетині технологій та дизайну, з урахуванням останніх світових трендів.

Це простір, створений для тінейджерів. У ньому є все для того, щоб зрозуміти на що ти насправді здатний і розкрити свій потенціал у тих сферах, які тобі подобаються.

Скільки навчатися у TUMO Kyiv ти визначаєш сам. Ми будемо раді бачити тебе протягом 7 років. За цей час ти зможеш отримати практичні знання у всіх 8 напрямках навчання і створити мінімум 21 власний проєкт. А ще – попрацювати в одній команді з провідними фахівцями всесвітньо відомих компаній!

Якщо ж ти вирішиш сфокусуватися лише на конкретних напрямках, термін твого навчання може скоротитися до двох років. Однак, за нашою статистикою, 92% студентів TUMO у різних країнах прагнуть якомога довше зберегти статус тумоніанця. Адже TUMO – це стиль життя, сповнений свободою та можливостями для реалізації.

Запрошуємо познайомитись з усіма нашими можливостями, а також детялами усіх програм на сайті.

554
TUMO Kyiv
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно