«Ти — українець. І це твоя суперсила»: соціальна кампанія до Дня Незалежності України

З нагоди 30 років Незалежності України стартувала національна кампанія «Заповідана сила». Її мета — відродити гордість наших громадян за те, що вони — українці, а також нагадати кожному, що в нього є суперсила, заповідана нам ще пращурами. 

У межах проєкту реалізовано відеоролик, у якому символічно зображено нитку, що єднає покоління. 

Крім того, на обличчях кожного з героїв ролика виступають руни — прояви суперсил українців. Важливо, що зображення рун були створені спеціально для проєкту, а в їх основу дизайнери заклали елементи української вишивки. 

До того ж, аби вкотре переконатися в унікальності кожного з нас, були задіяні ще й соціальні мережі, у яких команда проєкту публікує ексклюзивні розповіді про сучасних (не)пересічних українців.

Так, героїнями проєкту вже стали журналістка, блогер та засновниця фестивалю Made in Ukraine Юлія Савостіна, художниця, співзасновниця «Сонячної Майстерні– Ольга Ставникович, майстриня народної вишивки Людмила Мельник. У подальших планах — проведення та публікації інтерв’ю з українцями впродовж наступного року. А тому організатори проєкту запрошують усіх бажаючих заповнити форму на сайті та розповісти свою історію. 

519
DSTRCT Agency
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно