Тільки плежер, ніякого гілті: R Agency розробили етикетку для Мууу-йонезу від Простоквашино

З майонезом все стає смачніше... окрім цифр на вагах. Тому бренд Простоквашино створив Мууу-йонез — соус на основі йогурту, що смакує як майонез. При цьому новинка містить лише 7% жиру, коли звичайний майонез аж 70%! Етикетку для Мууу-йонезу розробила незалежна креативна агенція R Agency.

“В Україні традиційно високий рівень споживання майонезу, особливо в період новорічних свят. Але його продажі кожного року стрімко знижуються через тренд на здорове харчування. Ми вирішили створити такий продукт, щоб можна було хоч щодня насолоджуватись олів’єшкою без докорів сумління”.

Микита Хайрудінов — молодший бренд-менеджер Danone Ukraine

“Для України це новий продукт, тому перед дизайном Мууу-йонезу стояв великий виклик. Треба було донести, що це саме соус, а не сметана чи йогурт, та водночас підкреслити головні переваги: натуральність і легкість. Судячи з першої інформації про продажі, я вважаю, що ми впорались з завданням на 100%”.

Світлана Корнієнко — бренд маркетинг-менеджер Danone Ukraine

“Насамперед ми хотіли зробити акцент на йогуртній основі Мууу-йонезу. І тут образ корови напросився сам собою. Проте щоб виділитись серед молочних продуктів, ми обрали незвичні для категорії яскраві кольори.

Назва соусу доволі жартівлива, тому ми розвили цю тему ще й візуально: на фользі намалювали корівку з висунутим язичком та обрали грайливий шрифт для нейму.

Фоном етикетки ми зробили хмарки, які нагадують “коров’ячий принт”. Цим передали легкість продукту і ще раз ненав’язливо підкреслили його натуральність”.

Аліса Меженська — молодший арт-директор R Agency

А ще команда R Agency так прикипіла до мууу-йонезної корівки, що навіть зробила з нею маску в Інстаграм.

Credits:

R Agency:

Junior Art Director - Alisa Mezhenska

Creative Group Head - Dima Liutyi

Designer/Copywriter – Viktor Synkov

Designer - Arman Enokyan

Senior Account Manager - Maria Ursta


Danone Ukraine:

Brand Marketing Manager - Svitlana Korniienko

Junior Brand Manager - Mykyta Khairudinov

1880
R Agency
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно