«Тойота-Україна» покращує співпрацю з дилерськими центрами, впроваджуючи цифрові сервіси від Microsoft

Офіційний український імпортер автомобілів Toyota і Lexus — «Тойота-Україна», оголосив про впровадження ряду цифрових сервісів для покращення співпраці із понад 35 дилерськими центрами по всій країні. Головними вимогами до інтегрованих сервісів були: сучасні засоби комунікації задля максимально швидкого обслуговування клієнтів, підвищення кібербезпеки та побудови ефективних ланцюгів постачання. «Тойота-Україна» зупинила свій вибір на Microsoft Dynamics 365, Microsoft Teams, SharePoint Online та Microsoft Power Platform, які були успішно впроваджені у робочі процеси компанії.

Об'єднані партнери – запорука щасливих клієнтів

За підтримки OntargIT, GOLD Microsoft Partner, «Тойота-Україна» впроваджує рішення Dynamics 365 Finance and Operations, що дозволяє знизити та оптимізувати витрати завдяки автоматизації планування та перенесенню управління ланцюгами постачань до хмари. Інтеграція сервісів Dynamics 365 Sales та Dynamics 365 Marketing реформує систему продажів та сприяє формуванню релевантної, персоналізованої пропозиції.

“Можливості хмари дозволяють нам мати безперебійний процес ланцюга постачання наших товарів, що допомагає дилерам покращити обслуговування та рівень задоволеності клієнтів. Замість обміну інформацією електронною поштою ми запровадили портал SharePoint Online, де зберігається вся необхідна інформація і де вона доступна усім дилерам”.

Георгій Асадчий, Головний генеральний менеджер з фінансових та адміністративних питань компанії «Тойота-Україна»

Для полегшення співпраці між імпортером та дилерами «Тойота-Україна» також запровадила Microsoft Teams для прямого зв'язку між різними структурами компанії.

“Підключення всіх сторін до однієї системи пришвидшує співпрацю та дії на основі отриманих даних. Наприклад, у нас є підключена служба, яка збирає дані, якщо машину пошкоджено. Раніше нам доводилося збирати документи та вручну вводити їх до системи. Тепер дані безпосередньо вводяться онлайн тією командою, яка й помітила пошкодження. Це економить час, усуває помилки ручного введення даних і дозволяє нашим центрам швидше робити ремонт та обслуговувати клієнтів”.

Георгій Асадчий, Головний генеральний менеджер з фінансових та адміністративних питань компанії «Тойота-Україна»

Автоматизація посилює бізнес

«Тойота-Україна» також мала на меті вдосконалити внутрішні процеси, пов'язані з обміном інформацією між дилерськими центрами та імпортером. Наприклад, скоротився термін звітування від 3 днів – до негайного.

“Раніше ми витрачали більше часу на підготовку звітів, ніж на аналіз даних, які вони містять. Тепер ми користуємося інформаційними панелями Microsoft Power BI. За автоматизацію робочих процесів відповідають сервіси Power Apps та Power Automate. Не так давно нам потрібно було два-три дні, щоб підготувати та надіслати звіт, а тепер звіти доступні одним натисканням кнопки, щоб люди могли зосередитися на аналізі представлених даних“.

Олена Гонтар, IT-менеджер компанії «Тойота-Україна»

Використання сервісних рішень для бізнесу від Microsoft також допомагає відділу маркетингу та продажів. “Дилерські центри можуть попросити розпочати нову кампанію через портал SharePoint. Запит обробляється Microsoft Power Platform і автоматично відправляється на погодження відповідальним особам, а потім і спеціалісту, який розпочне кампанію“, — додає Олена Гонтар. На сьогодні автоматизовано понад 15 таких груп бізнес-процесів.

“Використання компанією «Тойота-Україна» інтегрованих хмарних рішень Microsoft Dynamics 365, Power Platform, Microsoft 365 прискорює її цифрову трансформацію, робить її більш спритною, стійкою та здатною втілювати інновації та бути ефективною у часи нової реальності та віддаленої роботи. Впровадження галузевих рішень, на кшталт OntargIT IDMS, значно прискорює хід впровадження, оптимізує інвестиції у впровадження та подальшу підтримку і подальший розвиток рішень”.

Володимир Свириденко, CEO OntargIT

Приклад «Тойота-Україна» демонструє, як сервіси Microsoft допомагають бізнесу на усіх рівнях оптимізувати робочі процеси, забезпечити кібербезпеку та налаштувати сучасний та ефективний ланцюг постачань, що особливо важливо для компаній, які мають представництва у різних регіонах країни. 

1010
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно