Том Годдард - новий Голова Правління холдингу Atlantic Group, до складу якого входить група інтегрованих рішень AGAMA Communications.

Для нас це чудова новина, адже Том – добре відомий у медійному світі фахівець.Том багато років успішно керував бізнесом у Великобританії, США, Китаї та Росії. Довгий час він займав посаду генерального директора OOH компанії CBS International із штатом понад 2500 працівників і прибутком у 800 млн доларів на рік та працював головою Gallery Media в Росії.

Зараз він є головою Ocean Outdoor і президентом Всеcвітньої Організації OOH-реклами.

Том запровадив новаторський підхід до контент-партнерства для найбільш впливових і цікавих гравців англійського ринку: проекти зі збірною Великобританії на літніх і зимових Олімпійських іграх, інноваційна співпраця з Британською Радою моди і BВС – це все приклади його масштабного і унікального досвіду.

Том планує великі зміни у нашій компанії, головною метою яких є впровадження західних стандартів: як під час створення комунікаційних рішень для клієнтів, так і в питаннях внутрішнього функціонування холдингу.

Коментуючи своє нове призначення, пан Годдард сказав: «АGAMA має успішній досвід в Україні, тут працює багато талановитих людей. З оптимізмом, який зростає в країні після останніх виборів та зі збільшенням інвестицій для АGAMA надходить час обрати шлях амбітного зростання. Для мене честь прийняти пропозицію і стати Головою правління, і я радий підтримати AGAMA у її змінах».

Президент холдингу Ендрю Бейн вважає, що зараз - найкращий час для трансформацій: «Я думаю, що нинішня політична ситуація і західний напрямок розвитку України – це вдалий час для змін. Я радий вітати у холдингу Тома – провідного фахівця світової медійної індустрії. Він добре розуміє український контекст і, я впевнений, задасть правильний вектор для нашого подальшого руху».

Ми вітаємо Тома в команді і бажаємо всім нам цікавих і результативних змін!

Atlantic Group

Заснований в 1992 році, Atlantic Group - перший в Україні комунікаційний холдинг з дочірніми компаніями, що працюють у сфері реклами, маркетингу і ЗМІ по всій Україні та за кордоном.

AGAMA Communications

Група інтегрованих комунікаційних рішень AGAMA Communications працює в складі холдингу Atlantic Group з 2013 року. Вона об'єднує унікальну крос-категорійну експертизу в 4 дивізіонах: Creative, Media, Marketing Services, а також PR & Public Affairs.

AGAMA Communications - хаб для 22 країн регіону South Eastern Europe, Central Asia and CIS. Ми прагнемо надавати клієнтам послуги і сервіси світового рівня і з метою постійного вдосконалення тісно співпрацюємо з такими міжнародними брендами як DDB, Ketchum і OMD (в складі Omnicom Group). 

537
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно