Top Lead отримала світове золото за найкращу серію інфографіки!

Top Lead перемогла у Content Marketing Awards — отримали перше місце у світі в номінації “Дизайн” за інфографічне дослідження про економіку США Unboxing US Economy.

Що за дослідження? Це курс економіки в одній пдфці. Але курси з економіки зазвичай нудні і від термінів стає погано, а наш курс можна роздивлятись годинами, бо він повністю в інфографіці.

Переглянути дослідження можна за посиланням https://toplead.com.ua/unboxing-economy/

Навіщо Top Lead його зробили? Бо економіка — це не лише цифри в бюджеті, а й сума в гаманці кожної людини. В економіці варто розбиратись. Але точно не варто нудитись, намагаючись зрозуміти щось про інфляцію, ВВП та державний борг. От ми і вирішили розпакувати економіку Америки.

Але хоч в цій книзі цифри про Америку, вона стане в пригоді і українцям, які хочуть краще зрозуміти, як працює економіка, бо принципи її роботи та основні поняття однакові в усьому світі.

Що таке Content Marketing Awards? Це найбільше у світі змагання з контент-маркетингу, яке проводить освітня платформа Content Marketing Institute. Цього року в конкурсі брали участь близько 1000 робіт у 80+ категоріях, які покривають різні аспекти роботи з контентом.

Переглянути список фіналістів та переможців цього року можна за посиланням.


537
Top Lead
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно