Трейлер українського фестивалю LINOLEUM відібрано до участі у найбільшому анімаційному фестивалю світу

Трейлер міжнародного фестивалю актуальної анімації та медіамистецтва LINOLEUM 2020 візьме участь у фестивалі в Ансі у Франції. Він номінований в категорії найкраща комерційна анімація (Commissioned film competition).

Автор трейлера — режисер-мультиплікатор з Дніпра Микита Лиськов. Тема фестивалю 2020 року звучала як «Стати людиною». Тому у ролику режисер намагався у жартівливій формі відповісти на питання, що саме робить людину людиною.

Я зробив цей ролик, щоб отримати задоволення, хотів, щоб було смішно. Радію, що мій гумор зрозуміли не тільки вдома, а й за кордоном, і це надає сил продовжувати дуріти. Дякую за музику МС Брехунець та за звукорежисеру Антону Байбакову.

Режисер трейлера Микита Лиськов

Робота Лиськова вже була представлена на фестивалі в Ансі: у 2019 році він презентував там короткометражний фільм «Кохання». Ця робота була показана в основному конкурсі фестивалю, а крім цього здобула нагороди на конкурсах TAFF (Фінляндія), Feinaki Beijing Animation Week (Китай), Dok Leipzig (Німеччина), «Молодість» (Україна) та інших.

Міжнародний фестиваль анімаційних фільмів в Ансі (Annecy International Animation Film Festival) є найстарішим та найбільшим анімаційним фестивалем у світі. Цьогоріч він пройде з 14 по 19 червня.


Джерело: НВ.

656
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно