TS/D Agency запустила нову кампанію для АЛЛО: «Ми зробили чорну п’ятницю солодкою»

Восени креативна агенція TS/D разом з АЛЛО запустили рекламну кампанію в стилі фентезі «Солодка знижнямба».

2020 рік видався досить похмурим і відверто неприємним — пандемія, протести, лісові пожежі та масові потопи, фейли політичного характеру врешті-решт. Уууух! Тому ми вирішили переосмислити Чорну П’ятницю і зробити її позитивною, яскравою, з зефірками замість хмар і няшними диво-істотами — «Ніжнятницею», одним словом.

Цього разу Тиць, рекламний персонаж Алло, потрапляє до чарівного світу мрій. Світу, де нарешті настав Позитиць: хмарки солодкої вати, квітучі галявини, усміхнені магічні нарвали та фіолетовий Елтон Джон, який... ой, тобто фіолетовий динозавр, який схожий на Елтона Джона (бо на кого ж ще?)

Безліч цікавих деталей створюють милу і чарівну атмосферу, наче це трейлер до якогось захоплюючого мультфільму.

Ми свідомо підвищили градус солодкості креативу, адже солодка доза шопінгу — саме те, що може підняти настрій серед усієї гіркоти буття. Так і з'явилася найсолодша Знижнямба. Щоб кампанія вийшла цілісною, ми доповнили візуальну частину аудіальною — власноруч написали музику та текст пісні, яка підсилює емоційне сприйняття та змушує поглянути на екран монітора або телевізора.
Насправді, ми дуже кайфонули від проєкту та маємо ще один сюжет про запас для інтриги — чекайте скоро у Алло. А поки що, приєднуйтесь до гімну позитивного настрою та здорового консьюмерізму від Алло.

Також ми зробили смішний, пост-іронічний стікер-пек для Телеграму — тицяй тут & enjoy!

923
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно