У березні відбулась перша smart-вечірка для юристок на честь Міжнароднього жіночого дня!

WOW! ЮРИДИЧНИЙ ДІВЧАЧНИК ІСНУЄ!

Уявіть, вона — юристка, така сильна та розумна. Її не треба захищати — вона сама захистить будь-кого. Їй не встановлюють правила — вона чудово розуміє, що дозволено все, що не заборонено ККУ.

Ах, а як їй личать будь-які суворі костюми, вишивані плаття та стримані спідниці-олівці. Вона — майстер слова та переговорів, знавець підтексту між рядків законів і богиня юридичного письма. Вона зайде в будь-які двері й вийде з них переможницею!

І саме до Міжнародного жіночого дня для всіх ladies-in-law ми вирішили влаштувати ДІВЧАЧНИК!

10 березня разом з Київським молодіжним центром, Асоціацією адвокатів України та Ліга:Закон ми відкрили наш перший ДІВЧАЧНИК — smart-вечірку для юристок на честь Міжнародного жіночого дня в затишному коворкінгу iHub.

Кожна із запрошених леді отримала свою чарівну троянду, пригостилася келихом ігристого та насолодилася діловою й водночас легкою атмосферою вечора.

Наші красуні-експертки провели дискусію на тему особистого бренду юристки, лідерства та соціального капіталу в юридичному бізнесі.

На майстер-класі ми дізналися секрети досягнення щастя в особистому житті через маркетинг.

Наші креативні партнери Київський молодіжний центр презентували нам і гостям вечора пізнавальний освітній курс з права. Слідкуйте за новинами на ресурсах КМЦ та Stasy Passion, бо незабаром ви дізнаєтеся про масштабний проєкт, який допоможе нам ще краще розуміти права кожного з нас у повсякденному житті.

Дівчата, звісно ж, не пішли без подаруночків, бо наші спонсори гарно попіклувалися про їхній зовнішній вигляд, посмішку та релакс.

Ми відкрили наш сезон дівочих вечірок, вже готуємо плани на наступний ДІВЧАЧНИК і чекаємо на вас!

Анастасія Глущенко — бізнесмейкерка, юрист за освітою, маркетолог за покликанням, власниця Агентства стратегічного маркетингу Stasy Passion.

ВАШ РОЗВИТОК — НАША ПРИСТРАСТЬ!

Stasy Passion — Sharing Passion To Marketing!

859
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно