У додатку Reface з’явилась добірка MEGOGO LIVE

Молодіжний канал MEGOGO LIVE запускає колаборацію із додатком Reface задля популяризації української музики. Відтепер кожен охочий може спробувати себе в образі українських зірок просто встановивши Reface, який дозволяє за лічені секунди вставити своє селфі у відео із знаменитостями.

Добірка від MEGOGO LIVE наразі налічує 5 відео із кліпами таких зірок: Джамала, Аліна Паш, Артем Пивоваров, Женя Галич (O.Torvald) та Vova Zi Lvova.

«Проєкт MEGOGO LIVЕ має на меті просування української альтернативної музики. Канал пропонує чимало кліпів молодих артистів, які не часто почуєш на радіо чи на інших каналах. Колаборація із Reface дозволяє не просто показати, якою є насправді сучасна українська музична культура, але і дає змогу кожному стати її частиною. Ми вже досить довгий час у своїх соцмережах ділимось із друзями жартівливими відео із додатку Reface, а наразі ми можемо додати трішки фану із українськими зірками, адже саме зараз так важливо звернути увагу та підтримати наших артистів», — розповідає Валерія Толочина, директорка з маркетингу MEGOGO.

«Колаборації Reface із світовими зірками як Justin Bieber, Miley Cyrus, John Legend показали дуже круті результати: мільйони фейс-свопів та сотні поширень. Ми вирішили що у силах допомагати і локальним артистам у рамках соціальної ініціативи Reface. Особливо у час пандемії, коли концерти неможливі, такі фанові відео вірально розносяться по соцмережах і допомагають артистам комунікувати із фанами. Ми й раніше співпрацювали із молодими українськими артистами і радіємо, що вони відкриті до сміливих діджитал-експериментів. Певен що ця колаборація з MEGOGO допоможе з промоцією української альтернативи», — коментує Діма Швець, СЕО Reface.

Додаток Reface доступний до завантаження на смартфони на базах iOS та Android.

Нагадаємо, MEGOGO LIVE — перший і єдиний в своєму роді розважальний канал про українську молодіжну культуру, створений медіасервісом MEGOGO. Канал стрімко розвиває проєкти власного виробництва.

898
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно