У грудні пройде онлайн-конференція для бізнесу з відео-реклами в Україні

Діджитал Відео Конф — практична онлайн-конференція для бізнесу про те, як збільшувати продажі та впізнаваність бренду за допомогою відео-контенту у діджитал середовищі. Поговоримо про стратегію, продакшн, рекламні формати і платформи. Розберемо кейси компаній, та, звичайно, порахуємо, скільки то все коштує.

Основні теми ДиВи Конф

  • Стратегія

Будь-який маркетинговий інструмент буде працювати, якщо у вас є повноцінна стратегія його використання. Не просто «зняти классне відео та опублікувати на Youtube». Стратегія — це розуміння хто ваша цільова аудиторія, який контент їй цікавий та в яких соціальних-мережах та площадках вона зосереджена. Якщо у вас є сумніви, щодо еффективності цього каналу маркетингу саме для вашого бізнесу, ми спеціально запросили спікерів з різних сфер, які поділяться власним досвідом.

  • Продакшн

Відео — продукт, який є найважливішою складовою всього відео-маркетингу. Переходячи до знімання відео, вам потрібно визначити, які відео з'язані з вашим продуктом/послугою будуть цікаві вашій цільовій аудиторії. Відео-огляди продукту, відгуки від клієнтів, відео "How to", фортам відео До/Після, повноцінний блог на Youtube, Instagram Stories. Ви дізнаєтеся, як комбінувати різні типи відео та виявляти, який з них найбільш цікавий вашим клієнтам.

  • Просування

Одна з важливих частин — просування відео-контенту. Часто бізнес нехтує цим, та вважає, что відео-маркетинг закінчується після публікації відео на Youtube. Й втрачає кошти. Ми розберемо кейси та поділимося працюючими стратегіями онлайн-просування відео. Ви дізнаєтеся на прикладах відомих компаній, як медійна реклама в інтернеті впливає на впізнаваність бренду та, звичайно, на ріст продажів.

Участь у конференції безкоштовна, необхідно лише заповнити форму реєстрації, щоб отримати запрошення на трансляцію.

716
Netpeak
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно