У Харкові пройде фестиваль сучасного графічного дизайну Haded

18-19 вересня в Харкові відбудеться фестиваль сучасного графічного дизайну — Haded. Захід збере понад 500 дизайнерів з усієї України. Гості фестивалю зможуть відкрити для себе нові напрямки і подивитися на професію і ринок з різних сторін: від трендів в графіці до захисту авторського права, від провалених кейсів до нагород на світових фестивалях.

Скористайтесь промокодом cases.friends при реєстрації, щоб отримати знижку 10%.

З доповідями виступлять понад 20 фахівців з України та Польщі. Відвідувачі почують тих, хто робить сильний дизайн і дізнаються, як вони справляються зі своїми проєктами.

Крім доповідей в програму фестивалю входять:

  • 4 воркшопа з провідними фахівцями в дизайні.
  • 2 портфоліо рев'ю, під час яких спікери розберуть кейси гостей фестивалю.
  • Ніч дизайну. У комфортній неформальній обстановці проведемо спільний перегляд та розбір кіно з точки зору дизайнера.

Серед спікерів:

  • Олексій Чекаль — PanicDesign

Український графічний дизайнер, каліграф і історик мистецтва, арт-директор студії PanicDesign. Спеціалізується на складних міжкультурних і міжмовних проєктних завданнях у сфері культурних, музейних, наукових і релігійних проєктів. Експериментує як в області каліграфії та шрифтового дизайну, так і в області letterpress. Викладав в ХДАДМ, зараз є запрошеним професором Florence Classical Arts Academy у Флоренції (Італія).

Тема доповіді: Як взяти бика за роги? Мистецтво шрифту між історичною і національною ідентичністю та стерильною багатогранністю

  • Ярослав Бєлінський — SuperGraphica Design Bureau

Засновник, арт-директор. Експерт з візуальних комунікацій та брендингу, графічний дизайнер. Власник та арт-директор дизайн-бюро SuperGraphica. Співзасновник та президент Асоціації Design4Ukraine. Фасилітатор та тренер з креативності та дизайн-менеджменту. Займається дослідженням візуальної культури та впливом дизайну на розвиток культури, економіку та креативні індустрії. Сповідує екосистемний підхід у дизайні.

Працював з такими компаніями як British Council, RED, Creative Europe, America House, BHFF, Unit.city, GIZ, JTI.

Тема доповіді: (Не) Ідеальний дизайн Внутрішнє закулісся професії: Як дизайнеру збалансувати роботу, дозвілля, саморозвиток і особисте життя.

  • Святослав Борисенко — 3DMAYA

Засновник і натхненник освітнього центру 3DMAYA. Починав графічним дизайнером в маленькій студії. Викладав 3D-графіку в університеті (ХНУРЕ), організував школу навчання графіку за ліцензією компанії Autodesk. Тисячі випускників школи працюють зараз в студіях усього світу.

Тема доповіді: Мазаніна. Про досягнення досконалості

  • Андрій Іванов — Арт директор, художній редактор, концепт художник, ілюстратор, дизайнер

Працював над ілюстраціями для офіційного Story Book по фільму «Luca» від студії Pixar. Як арт лід працював над створенням і підтримкою візуального стилю на проєкті «Mech Arena: Robot Show Down» від компанії Plarium. Займав позицію художнього редактора, дизайнера і ілюстратора в аутсорс книжковому видавництві. Має успішні персональні проєкти: «May the Mermaid of Lily Lake» і «Nick Travell».

Тема доповіді: Дизайн персонажів. просто

  • Вячеслав Олянішин — OBYS

Art Director and Co-founder. дизайнер, арт-директор, лектор, член журі Awwwards і CSS Design Awards, засновник агентства Obys та автор курсу для Awwwards Academy. У дизайні вже більше 8 років. Встиг попрацювати з такими брендами як Porsche, CNN International, Samsung, Riviera Village і Motion Design School.

Тема доповіді: Шанси є: від мрії до Studio of the Year

  • Влад Переяшкін — Zajno

UI / UX дизайнер, 2d і 3d ілюстратор. У портфоліо Danon, Ukrsib Premium і Техно Їжак. Керував командою менеджерів в Aladdin-Print, створював Діджитал продукти в Appus, працював продукт дизайнером в Eastern Peak. Барабанщик і татуювальник.

Тема доповіді: Не проїби себе в дизайні

  • Ольга Сімсон — ILTI

Доктор юридичних наук, засновник та головний виконавчий директор Інституту права, технологій та інновацій, 15+ рокiв практики в сфері інтелектуальної власності, заснувала проєкт Creative Law Studios, який допомагає захищати права представникам креативних індустрій, заснувала і є директором зі стратегії компанії в сфері цифрового мистецтва V-Art

Тема доповіді: Дизайн як об'єкт авторського права

Реєстрація та деталі фестивалю доступні на сторінці Haded.

649
HADED
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно