У Києві пройде майстер-клас від режисера серіалу Chernobyl

19 вересня 2020 у PMHUB відбудеться перший в Україні майстер-клас режисера Юхана Ренка.

Юхан Ренк — лауреат премій «Еммі» та Гільдії американських режисерів, режисер серіалів «Чорнобиль» (Chernobyl), а також декількох епізодів шоу «Ходячі Мерці» (The Walking Dead), «У всі тяжкі» (Breaking Bad), «Вікінги» (Vikings). Також Ренк відомий як автор кліпів для світових зірок, таких як Madonna, Beyonce, David Bowie, Robbie Williams, Kylie Minogue. Серед робіт Ренка — кампейн для міжнародних брендів: рекламні ролики для H&M, Calvin Klein, Netflix, Pepsi, Chanel, Cartier, Paco Rabanne, Givenchy, Valentino, Fendi, Dom Perignon.

Під час майстер-класу Юхан Ренк розповість про свій кар’єрний шлях і про те, як працювати режисером у серіалах, які є особливості виробництва серіалів, музичних кліпів і рекламних відео, поділиться техніками й секретами створення серіалу Chernobyl.

Захід складається з 2 частин: перший майстер-клас присвячений особливостям режисури на великих проєктах, а другий – техніці режисури на прикладі серіалу Chernobyl, над яким працював Юхан. Після майстер-класів кожен гість зможе дізнатися більше і поставити запитання у форматі Q&A.

Джерело: Телекритика

661
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно