У Києві стартував ювілейний Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал»

У книжковому ярмарку беруть участь понад 200 видавців, ілюстраторів, інституцій культури. В рамках Фестивалю відбудеться понад 300 подій — презентацій, дискусій, концертів, перформансів, лекцій, виставок. 

Фокус-тема Фестивалю — «Оптимісти Скептики», куратор фокус-теми — Ростислав Семків. Запрошений куратор-письменник — Сергій Жадан. Окрім подій, Книжковий Арсенал організовує програму професійного розвитку для видавців, літагентів, менеджерів літературних фестивалів, ілюстраторів та книжкових дизайнерів, продаж прав на переклад української літератури за кордон.

Окрема атракція фестивалю — інтерактивна 3-метрова інсталяція у вигляді книжки, де відвідувачі можуть у реальному часі створити новелу з Любком Дерешем. Це проєкт Visa «Ти — автор» на перетині технологій і літератури: треба обрати 16 варіантів розвитку подій, щоб дійти до фіналу і отримати книжку з унікальною обкладинкою і власним іменем на ній. Із 23 червня проєкт «Ти — автор» від Visa також працюватиме онлайн, де користувач зможе написати книжку разом із Любком Дерешем, Іреною Карпою чи Сашком Лірником.

429
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно