У Києві відбудеться міжнародний форум «Креативна Україна»

Цього року міжнародний форум «Креативна Україна», організований Міністерством культури та інформаційної політики України, відбудеться 23 і 24 вересня у Kooperativ.

За словами організаторів, світові аналітичні центри зауважують, що економічний поступ після пандемії не буде успішним без нових за змістом і формою інструментів. Про те, які саме це інструменти і як адаптувати роботу креативних індустрій до постковідних реалій і йтиметься на Форумі.

Також під час форуму презентують напрацювання зі Стратегії розвитку креативних індустрій, діяльність Ради з розвитку креативної економіки, а також нові форми роботи креативних індустрій у постковідну добу.

Окрім презентацій та виступів, учасники зможуть відвідати секторальні модулі з восьми креативних напрямів відповідно до власних інтересів: кіно, мода, концертна та музична індустрія, маркетинг, книговидання, народні художні промисли та модуль партнерів. 

Основна мета таких зустрічей — зібрати ідеї для подальшого опрацювання у державні політики та програми.

Серед учасників V Міжнародного Форуму – політичні діячі, креативні підприємці, міжнародні експерти у сферах культури та економіки, зокрема міністр культури України Олександр Ткаченко, заступник Голови Представництва ЄС в Україні Ремі Дюфло, міністр культури і туризму Республіки Туреччина Мехмет Нурі Ерсой, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, засновник Fedoriv Group Андрій Федорів, CEO UNIT.City Домінік Піоте, експертка Єврокомісії з креативних індустрій Сільвія Аман, директор EUNIC в Україні та Австрійського культурного форуму в Києві Ульф Хаусбрандт, співзасновник та CEO компанії Petcube Ярослав Ажнюк, директор консалтингової агенції у сфері креативних індустрій Tom Fleming Creative Consultancy Том Флемінг та інші. Повна програма заходів та розклад подій доступні на сайті Форуму.

Форум відбудеться у гібридному форматі: учасники можуть відвідати фізичні заходи у коворкінгу Kooperativ, попередньо зареєструвавшись, або переглянути трансляцію на YouTube-каналі Creative Ukraine.

Джерело: прес-реліз

573
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно