У Києві відбудеться перший літній «Кураж»

19 та 20 червня на ВДНГ відбудеться перший літній «Кураж». Спеціальні виступи діджеїв з хедлайнером зі Швеції, лекції топових спікерів, довгоочікувані колаби та багато мистецтва. Цього разу організатори запроваджують вхід за онлайн-квитками без черги за 150 грн (можна буде одразу йти на вхід), та квитки на місці за 200 грн.

Літні івенти «Куражу» — традиційно місце зустрічі киян, класний спосіб відпочити з сім'єю або запалити танцпол під променями сонця. На червневому «Куражі», в межах спільного проєкту Куражу та Aperol, що націлений зробити літо яскравішим, на гостей очікують відібраний лайн-ап від музичних редакторів цього літнього івенту LOW Party та special guest Axel Boman (Studio Barnhus, SE) — один з найбільш затребуваних діджеїв європейської хаус-сцени.

Мистецтво вже традиційно куруватиме Waone Interesni Kazki — український художник Володимир Waone Манжос разом з агенством Tuasho. Він збере роботи молодих та амбітних художників, а також спільно з майстернею кераміки проведе майстер-класи з гончарства, кераміки та ліпки. Скульптор студії покаже, як він працює над своїми роботами — протягом обох днів івенту він створюватиме на очах у присутніх скульптуру на другому поверсі павільону.

Дизайнерка Ксенія Шнайдер та «Кураж» продовжують успішну спільну ініціативу для підтримки української промисловості та локальних брендів — на другому поверсі павільйону буде розташовано спеціально підготовлений до колаборації корнер, в якому відбуватиметься продаж речей українських дизайнерів, що пройшли відбір.

Протягом року організатори планують збирати добровільні благодійні внески від гостей і учасників, що будуть направлені на заміну швейного обладнання у Київському фаховому коледжі прикладних наук. На базі коледжу щорічно проходять практику більш ніж 300 студентів, з них близько 100 студентів — з порушенням слуху.

Fashion тема продовжиться у лекторії. У суботу, 19 червня, на другому поверсі з лекціями виступатимуть: співзасновниця та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська; дизайнерка та засновниця “TTSWTRS” Анна Осмехіна. А також на гостей очікує окрема панель з Машею Гаврилюк з “Gunia”; директором з розвитку “Kacho group” Владиславом Пінчуком і fashion-фотографом Денисом Манохою. Модеруватиме панель редактор і автор книги “Fashion Directory of Ukraine” Антон Єременко.

Серед спікерів обох днів також: вокалістка гурту KAZKA Олександра Заріцька; PR-агент Гарика Корогодського, Вови Дантеса та Кацуріних, Анна Давіденко; психолог Артем Осипян; експерти з ментального здоров'я та представники «Україна Pride» — модератор розмови Влад Болсун,креативний директор mozgi ideas та Міша Стариш — креатор у mozgi ideas.

Окрім цього, на Куражі ELECTROLETO можна буде потрапити на імпровізацію від «Інародного театру Воробушек» та відвідати стендап від Comedy room 18+; насолодитись довгоочікуваною колаборацією з міськими квітами mutabor;

оновити гардероб до літа, купити модний цього сезону вінтаж на барахолці чи зайти до Rotten Ambar, щоб не захотіти звідти йти.

Також організатори підготували додаткову open air-зону фудкорту з довгоочікуваними Salateira, Milk bar, Pie Spot, а також Дзяо-бар, One love coffee і Massimo Gelarty, щоб зменшити черги на фудкорті.

809
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно