У київському театрі замість професійної акторки на сцену вийшла 70-річна бабуся

Цього літа в Україні проходить масштабний благодійний проєкт «Ділися усмішкою», що втілює великі та маленькі мрії людей похилого віку. Завдяки організатору ініціативи Lay’s та БФ «Життєлюб» 70-річна киянка Сусанна Шаповал вперше вийшла на сцену театру і здійснила мрію всього життя.

Бабуся 25 років працювала на авіазаводі інженером-конструктором, але завжди мріяла про акторську кар'єру. Вже після виходу на пенсію стала дорослою моделлю та вступила в театральний гурток. А нещодавно наважилась подати заявку в проєкт «Ділися усмішкою» і розповіла про свою мрію. Їй дісталася роль донни Люції д’Альвадорец у відомій на весь світ комедії «Здрастуйте, я ваша тітонька!» в київському театрі «Актор». Сусанна зіграла на одній сцені з професіоналами, зокрема з народним артистом України Анатолієм Гнатюком.

Коли мені подзвонив режисер, я була шокована. Я не могла повірити, що справді вийду на сцену і зіграю таку велику й важливу роль. Але в мене вийшло! Позаду тижні хвилювання, вивчення реплік, репетиції. І тепер я хочу сказати всьому світові: не бійтесь! І щодня робіть принаймні один крок назустріч мрії.

Сусанна Ісааківна, учасниця проєкту “Ділися усмішкою”

На черзі — втілення мрії 70-річного Валерія Кулика з Києва, який з дитинства хоче навчитися водити мотоцикл.

Ми хочемо підтримати літніх людей і довести всім, що мріяти ніколи не пізно, а усмішка не має віку. — Наші бабусі та дідусі справді вірять у дива, попри вік і будь-які життєві обставини. У рамках проєкту ми вже втілили дві великі мрії — організували Золоте весілля для 72-річної пари з Кременчука та допомогли киянці Сусанні Ісааківні вперше вийти на сцену. Такі історії надихають щодня святкувати життя і не боятись мріяти, адже все точно здійсниться!

Аліна Чигасова, бренд-менеджер Lay’s

Кожен охочий може приєднатися до проєкту, зробивши донейт на сайті.

569
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно