У Ліверпулі відкрили виставку See, Feel, Hear Ukraine, що розповідає про українську культуру та музичну індустрію

За два тижні до фіналу Євробачення 2023 у Ліверпулі, в межах Eurofestival, презентована українська зона See, Feel, Hear Ukraine від благодійної ініціативи Music Saves UA. Вона буде доступною до 12 травня.

Сама зона має форму купола, в середині якого є декілька зон з аудіальними, візуальними та текстовими матеріалами, що розповідають про війну в Україні, еволюцію пісні «Щедрик», українських поетів, українців, які відомі на весь світ, а також як сучасна українська індустрія адаптувалась до реалій війни.

Для події було розроблено айдентику, яка поєднує в собі українські національні кольори та елементи вишивки. У центрі зони створено дерево калини, біля якого відвідувачі можуть відпочити, послухати як змінювалась пісня «Ой у лузі червона калина». Крім того, зона прикрашена живими квітами, які привезені з України.

Над проєктом працювали виключно українські команди. «Ми розбили зону на умовні три сектори, кожен з яких відповідає назві: see (побач), feel (відчуй), а також hear (почуй). Ми розкажемо про історію Щедрика та “Ой у лузі червона калина”, яка за останній рік стала відомою на весь світ, розповімо про те, як музична індустрія об'єдналась і робить неймовірні речі аби бути максимально корисними в тилу і допомогти Україні, розкажемо про артистів, які були змушені змінити знімальні майданчики на окопи, також, платформа United24 надала нам VR-зону, на якій відвідувачі зможуть побачити Україну і наслідки російського вторгення», — коментують у Music Saves UA | UAME.

Виставка знаходиться за адресою Port of Liverpool Building (Waterfront side).

Джерело: пресреліз

567
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно