У новому офісі та з новим сайтом – AMS agency готується до свого 5-тиріччя

У травні цього року агентство AMS переїхало в новий, більш просторий офіс в центрі Києва на вул. Жилянській. А в червні – представило новий сайт. Навіщо агентству новий сайт і які його основні особливості розповіла owner AMS agency Марина Колесникова.

Марина Колеснікова, owner AMS agency

У 2021 році AMS agency виповнюється 5 років. За цей час наш колектив від одного засновника виріс у команду з півсотні фахівців. А кількість клієнтів вже наближається до сотні компаній з України, Молдови, Узбекистану та Швейцарії.

Сайт у наш час – це "одяг, за яким зустрічають", тому важливо, щоб він був красивим, доглянутим, зручним. А у випадку з агентством – ще й актуальним.

Марина Колеснікова, owner AMS agency

Ми позиціонуємо себе як медійне агентство повного циклу з ключовою експертизою в digital, яке завжди на крок попереду, знає всі актуальні digital-тренди і вміє миттєво адаптуватися до нових технологій. Новий сайт більше відповідає такому позиціонуванню агентства.

Друга причина полягає у зростанні кількості клієнтів і кейсів. На старому сайті у нас не була передбачена можливість детально розповісти про проєкти і тим більше, про їх результати в цифрах. На новому сайті така можливість є. У розділі "Проєкти" можна знайти не тільки перелік клієнтів AMS, але й докладний опис того, що ми для них робимо і яких результатів досягаємо.

Наш новий сайт має три мовні версії і допоможе гідно представити нас іноземним клієнтам.

Заходьте на новий сайт AMS і дізнавайтеся про нас більше.


542
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно