У свіжому форматі: нові змісти PROdigital agency в роботі та айдентиці

Агенція диджитал-маркетингу PROdigital agency оновила айдентику, сайт і позиціювання. Попри пандемію, настав час.

Три роки в диджиталі — ціла епоха. Тисяча днів, протягом яких команда агенції напрацьовувала практичну експертність в нових технологічних рішеннях цифрового маркетингу.

Не все було PROсто. Але завжди PROдуктивно.

Історія PROdigital — приклад команди, яка, реалізуючи для клієнтів кампанії в одному каналі на programmatic-платформі Getintent, стала отримувати все більше запитів на повний спектр послуг digital-маркетингу.

Клієнти не готові були поступитися якістю нашого сервісу, чим мотивували компанію створити та відокремити у самостійний бізнес. Так у 2018 р. почала власний шлях розвитку агенція PROdigital Agency.

При цьому бути диджитал-агенцією, основою бізнесу якого є послуги, а не сам продукт, як у випадку з programmatic-платформою, змусило компанію отримати новий досвід, пройти шлях проб і помилок, створити самостійну команду з іншою експертизою та отримати принципово інше розуміння комунікацій і зон відповідальності з клієнтами.

І наразі, через 3 роки, вже можна сміливо сказати, що PROdigital Agency — абсолютно незалежний бізнес-проєкт, самостійна компанія зі своєю командою, стратегією розвитку й спеціалізацією, з клієнтами, 70% яких з агенцією вже понад три роки.

Так і здобувається реальний досвід, а з ним — чітке розуміння своїх цінностей, місії та принципів роботи.

Головні змісти відразу зчитуються з багатошарового (консистентного) логотипу, який трансформується під поглядом: інноваційність, відкритість, сервіс, технологічність.

PROdigital agency на початок 2021 року:

  • Професійна команда з високою експертністю в маркетингу, комунікаціях, креативі, диджиталі, медіа.
  • Сертифіковані спеціалісти, досвідчені в роботі з усіма представленими в Україні programmatic-платформами.
  • Провайдер нових технологічних рішень для українських і міжнародних компаній великого та середнього бізнесу (offline, offline + online).
  • Активний учасник ВРК та ІнАУ.

Новий сайт знайомить з можливостями та пріоритетами агентства, його послугами, цінностями й особистостями.

Для сайту команда PROdigital agency організувала спеціальну фотосесію в фірмовому стилі. Щоб показати реальних людей та емоції. Адже автоматизація послуг не означає, що вони знеособлені: рекламний продукт створюють люди.

PROdigital agency позиціює себе як відповідального партнера з глибокою експертизою і новими можливостями в digital-рішеннях. Агентство, яке вирішує маркетингові завдання комплексно: від аналізу середовища і розробки стратегії до її реалізації й Postbuy аналітики.

Особлива експертиза: команда приділяє особливу увагу новим можливостям AdTech, MarTech ринків. Має великий досвід роботи з programmatic-платформами, представленими в Україні, використовує в кампаніях Big Data та унікальні аудиторні сегменти.

«Ми орієнтовані працювати з міжнародними та українськими компаніями великого і середнього бізнесу, які ведуть свій бізнес у форматі offline, offline + online. Для нас якість і сервіс — це особлива цінність, стиль нашої роботи та життя. Не існує маленьких або великих проєктів. Кожний знаходиться під постійною увагою команди супроводу 24/7», — зазначає Ірина Яретик, Client Service Director PROdigitalAgency.
«Якщо говорити про можливості масштабуватись, то каналів і інструментів можемо запропонувати чимало: Media Buying, автоматизовані сервіси Google і Facebook, SMM, Perfomance і, звичайно Programmatic Buying, за яким майбутнє, — як піонери ринку programmatic ми розуміємо це як ніхто. У використанні нових технологічних рішень ми завжди на передовій — TV-Sync і DOOH» — коментує Оксана Хмара, Media Director PROdigital agency.

https://prodigital.com.ua/ 

https://www.facebook.com/agencyprodigital 

664
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно