У вас метч! Talantly – нова платформа, що підбирає лише релевантні вакансії для талантів

Дозвольте кращим ІТ-компаніям зробити вам офер, заповнивши лише одну форму. Платформа з пошуку роботи Talantly – це новий маркетплейс для найму hi-tech талантів. Тут роботодавці роблять «перший крок» та запрошують на інтерв’ю, і для цього не потрібен ваш відгук на вакансію.

Для того, щоб отримати запрошення, кандидату необхідно лише створити профайл, вказати свій досвід та зарплатні очікування. Завдяки machine learning алгоритмам, рекрутери отримують список лише тих талатів, які точно відповідають критеріям вакансії. Далі роботодавець обирає профайли, які йому сподобались найбільше та надсилає пропозицію пройти співбесіду разом із детальним описом відповідної позиції та зарплатною «вилкою». А кандидат зі свого боку вирішує, погоджуватись чи ні. Так і відбувається той самий метч – все просто.

Примітно, що резюме та супровідний лист не знадобляться. Достатньо лише заповнити чітко визначені поля в особистому профайлі, який, до речі, завжди прихований від поточного роботодавця.

«Talantly – це абсолютно таланто-центричний продукт. Ми обрали «кандидата» як свою головну цінність ще на етапі розробки ідеї стартапу. Саме тому, з нами вам потрібно лише безкоштовно заповнити профайл та чекати на запрошення від кращих IT-компаній замість того, щоб “плавати” у нерелевантних та малоінформативних пропозиціях і очікувати зворотного зв’язку від роботодавця. І з тих же міркувань ми дали таланту можливість поставити анонімну оцінку рекрутеру. Якщо кандидат стикається з ігноруванням або некоректною комунікацією після метчу, він може залишити відповідну оцінку на платформі. Таким чином ми хочемо виправити одну з найпопулярніших проблем на ринку праці – нестачу фідбеку на етапі пошуку роботи. Сподіваюсь, це буде спонукати рекрутерів більш відкрито спілкуватись з талантами», 

– розповідає Олександр Ємельянов, засновник і CEO стартапу Talantly.

1353
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно