У Верховній Раді для порятунку тварин "відкрили" тату-салон

2 липня українські депутати долучилися до флешмобу, в рамках якого завітали на засідання із нанесеними на тіло "тату" з гуманістичними гаслами.

Український парламент роками відкладає розгляд зоозахисних законопроєктів, які допоможуть країні зробити крок до гуманного майбутнього. Попри важливість теми, голос гуманності у Верховній Раді часто залишається непочутим. Щоби змінити це гуманістичний рух UAnimals та міжфракційне об'єднання «Гуманна країна» вирішили зробити так, аби голос гуманності можна було побачити. Для того, щоби депутати, медіа та суспільство звернули увагу на потреби захисту тварин на рівні закону, активісти влаштували акцію «Тату про важливе».

Подія має на меті привернути увагу депутатів усіх фракцій до необхідності ухвалення важливих гуманістичних законопроєктів. Серед інших, мова йде про законопроєкти:

  • 5409 про заборону цирків з тваринами;
  • 2360 про заборону хутрових ферм;
  • 2351 про заборону фотопослуг та жебракування з тваринами;
  • 2232 про заборону притравочних станцій.

Нагадаємо, МФО «Гуманна країна» було створене наприкінці 2019 року за ініціативи гуманістичного руху UAnimals. На сьогодні міжфракційне об’єднання «Гуманна країна» налічує 30 народних депутатів із партій «Слуга народу», «Голос», «Європейська солідарність» та «Батьківщина».

636
UAnimals
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно