У видавництві ArtHuss виходить книга «Дикі інтер’єри»

Видавництво ArtHuss готує до друку книгу «Дикі інтер’єри. Красиві рослини в чудових просторах». Вона містить поради щодо формування стилю за допомогою рослин, а також набір ефективних інструментів та порад, як доглядати за ними.

Автор книги Гілтон Картер — ентузіаст рослин та стиліст інтер’єрів, що має популярний блог та турбується про захист флори. Він прагне розповідати візуальні історії за допомогою рослин та надихати садівництвом як мистецтвом. Книга складається з кількох частин, кожна з яких допоможе читачам створити розкішний інтер’єр: не лише красивий, але й такий, що створює психологічний комфорт.

У першій частині автор розповідає персональну історію захоплення рослинами. Локації, що надихають його та ідеально репрезентують поєднаня зелені та архітектури. Гілтон Картер також ділиться переліком десяти улюблених рослин, які прикрашають простір і за якими зможуть доглядати не лише досвідчені садівники, але й новачки. Згодом автор відвідує двадцять домівок митців, любителів рослин та дизайнерів, які діляться власним досвідом та прикладами декору. Від маленького будиночка у Венісі, Каліфорнія, та сонячного лофта в Нью-Йорку до квартири в Берліні, прикрашеної вінтажними знахідками, та помешкання мисткині-керамістки в Барселоні. Різноманіття осель покаже читачам практичні способи декорування простору рослинами на будь-який смак та бюджет.

Гілтон Картер розповідає, які рослини обрати для різних кімнат. Тропічна вологість ванної, різкі перепади температури кухні, прохолодна півтемрява коридорів або спальні — кожен куточок оселі може озеленитися. Книга “Дикі інтер’єри” демонструє як саме рослини можуть змінити на краще ваш дім.


580
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно