У видавництві ArtHuss виходить книга Дорона Маєра «WORKFLOW»

Видавництво ArtHuss готує до друку книгу «WORKFLOW. Практичний посібник до творчого процесу». Вона доповнює тематику книг професійної літератури для творчих професій і містить поради, що допоможуть впорядкувати робочий процес.

Ця книга — посібник та набір ефективних інструментів для будь-якої людини, що займається проєктною діяльністю. У ній зібрані поради, які допоможуть завжди дотримуватися дедлайнів і організувати творчий хаос. Дорон Маєр розповідає, як грамотно розділити проєкт на етапи і фрагменти, як стати митцем, критиком і менеджером для самого себе. Та як від формування ідеї дійти до її реалізації. Планування і використання доступних ресурсів — це ключ до успіху, а не обмеження творчого процесу.

Ми вже видали літературу про те, як робити продукт, в різних галузях креативних професій: анімація, графічний дизайн, інтер'єрний дизайн, ілюстрація, промисловий дизайн, UX/UI-дизайн, motion-дизайн, арт, мода і краса. А тепер важливо сказати про те, як організувати творчий процес для широкого загалу професій, де важливо втілити ідеї в потрібні сроки і з передбачуваним результатом.

Видавництво ArtHuss

Автор книги Дорон Маєр має більш ніж 20-річний досвід роботи в широкому діапазоні творчих напрямків (наприклад, анімація, розкадровки, ілюстрація, дизайн, написання сценаріїв). Працював над масштабними проєктами для мобільних ігор Disney, мультфільмами «Баранчик Шон» та «Секрети домашніх тварин». На власному досвіді вивчав креативність та структурування робочих процесів і виклав результати свого дослідження у стислих, чітко структурованих 28 розділах із наочними прикладами та ілюстраціями.

Вихід книги планується 28 вересня, але вже зараз можливо оформити попереднє замовлення. За промокодом cases діє додаткова знижка 15%.

765
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно