Ukrainian Future отримав статус інноваційного хабу GIST!

Статус GIST Innovation Hub (IHubs) відкриває для Ukrainian Future, бізнес-інкубатора Малої академії наук України, нові можливості у стимулюванні інноваційної підприємницької діяльності та масштабуванні бізнесу молодих інноваторів як в Україні, так і у світі — через глобальні зв’язки мережі GIST.

Програма «Global Innovation through Science and Technology» (GIST) — глобальний інноваційний проєкт науково-технічних ініціатив Державного департаменту США, наразі працює у понад 130 країнах, що розвиваються. Її мета — забезпечення інноваторів відповідними тренінгами, менторською підтримкою та додатковими ресурсами, необхідними для виведення на ринок результатів досліджень. З 2011-го року проєкт забезпечив навчання для понад 15 000 стартапів, які отримали понад 250 000 000 доларів доходу.

Важливою складовою діяльності GIST є IHubs — інноваційні центри, що створюються у партнерстві з місцевими стартап-інкубаторами та акселераторами для стимулювання підприємницької діяльності у тому чи іншому регіоні. Наразі Держдеп США визнав понад 30 IHubs в усьому світі. Кожен такий центр отримує фінансову підтримку, можливість віртуального обміну знаннями та кращими практиками з іншими IHubs, наставництво щодо організації зустрічей, максимізації можливостей налагодження мережевих зв'язків та залучення нових членів.

Статус IHub — це також постійний доступ до інструментів програми «Глобальні інновації через науку та технології». Більше інформації про програму та її можливості — на офіційному сайті GIST: http://gistnetwork.org/ 

612
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно