Українці можуть надіслати листівку на фронт та подякувати військовим

У межах «Нова пошта напівмарафон. Київ» Леонід Остальцев подолав «Найважчий забіг» у військовому спорядженні вагою понад 30 кілограмів. Ветеран АТО присвятив свій вчинок українським захисникам та захисницям із вдячністю за їхню службу.

Нова пошта закликає долучитись до подяки військовим та до 7 листопада підписати їм листівку онлайн на сайті myrunforlife.org.

«Пробігши десять кілометрів у військовій амуніції, я почув та прочитав багато теплих слів подяки. Мені приємно, але дуже хочеться, щоб їх також отримали хлопці й дівчата на фронті. Дуже важливо пам’ятати про тих, хто зараз на війні захищає нас. Важливо сказати, що ми чекаємо на їхнє повернення додому».

Леонід Остальцев

Усі листівки будуть надіслані у найближчі до лінії розмежування відділення Нової пошти. Їхнє доставлення можливе завдяки «Гуманітарній пошті України» ― проєкту, в межах якого волонтерські організації безоплатно передають на схід вантажі для військових. З відділень листівки заберуть представники фондів допомоги українським військовим, щоб передати у підрозділи по всій лінії фронту.

«Нова пошта підтримує українську армію з початку збройної агресії Російської Федерації. Необхідні речі на фронт доставляє «Гуманітарна пошта» з 2014 року. За цей час передано понад 19 000 тонн гуманітарної допомоги.  Окрім матеріальної підтримки, наші військові також потребують простих слів подяки. Для них вони означають значно більше, ніж можна подумати: листівка ― це звістка про те, що ми віримо у перемогу і чекаємо військових додому».

директорка з управління репутацією та маркетингом Нової пошти Олена Плахова

Над проектом «Найважчий забіг» працював продакшен mlnk.team та режисер Слава Мельнік. 

588
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно