Українці обирають ігристе за етикеткою. Як Vintage та Artwinery хочуть це змінити

У європейських алкогольних брендів здавна у культурі якісна презентація своїх напоїв.

Разом з брендом ігристих вин Artwinery хочемо розвинути це і у нас в Україні. Тим паче, коли мова йде про напої, виготовлені за особливими технологіями.

Чи знали ви, що виробництво Artwinery — найбільше у Східній Європі та єдине в Україні, де ігристі вина створюються за класичними методами Шампенуа? Цей метод заключається у тому, що повторне бродіння вина і насичення його бульбашками здійснюється природним шляхом виключно в пляшці.

В результаті дослідження виявилося, що в Україні більшість споживачів обирають ігристе за етикеткою. Разом з Артвайнері хочемо змінити це і розвинути культуру більш вдумливого вибору ігристих вин: за витримкою.

Ми створили легкий бульбашковий сайт, який одразу переносить у атмосферу свята і теплих приємних моментів.

Зробили акцент на side bar з витримкою. Оскільки від терміну витримки залежать якість та смакові властивості напою. Додали зручні фільтри і навігацію для швидкого пошуку і вибору напоїв.

А завдяки віжуалу підкреслили декілька особливих моментів життя, що зазвичай супроводжуються ігристим. Наприклад, купівля будинку, чи дівоча вечірка, чи сімейне святкування. Все це об’єднує тепла атмосфера серед близьких людей.

Створити інтернет-магазин для монобренду —- це завжди цікавий і водночас серйозний виклик. Тому що перед нами стоїть задача показати бренд по-новому для споживачів. Ми зробили акцент на інтерв’ю з цільовою аудиторією. Та дослідили все, починаючи з того, як користувачам комфортно робити покупки на сайті, і закінчуючи тим, як вони сприймають дизайн проекту в цілому.

Олена Корнева, Chief Project Officer Vintage

А найголовніше — тепер доступна функція купити ігристе онлайн з доставкою.

Пандемія та її наслідки поставили бізнес перед вибором – розвиватися і відповідати потребам споживачів або ж втрачати значну долю ринку. Люди більше не хочуть витрачати час на черги і людні супермаркети, віддаючи перевагу онлайн покупкам з дому чи офісу.

Ігор Толкачев, генеральный директор Artwinery

Зараз ще допрацьовуються 2 унікальні фічі, які, будуть суттєво відрізняти цей сайт від інших гравців ринку.

962
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно