Українець став одним з переможців фестивалю екологічного плакату «4-й блок»

Харків'янин Давід Наніашвілі став одним з переможців XI Міжнародної трієнале екологічного плакату «4-й блок»

Робота Давіда Наніашвілі «Ізоляція» була відзначена журі в номінації «Анімаційний плакат».

Коли ти замкнений проти бажання, відчуваєш тиск самотності, виникають лише негативні емоції. Саме їх я хотів передати. Працював над анімаційними плакатами два місяці. І вже в третьому плакаті сама народилася надія, яка все ж таки допомагає пережити скрутні часи.

Давід Наніашвілі

Гран-прі трієнале отримав білорус Юрій Торєєв. Крім того, київський дизайнер Дмитро Шевченко отримав почесну відзнаку журі в номінації «Худпром 100 / Навчитись змінювати».

«4-й блок» — найбільший у світі фестиваль екологічного плакату. Цьогоріч на нього надіслали свої роботи дизайнери з 53 країн. З 3000 плакатів для основної експозиції відібрали 950 найкращих. Призи отримали роботи з Польщі, Китаю і США. Найкращі роботи представлені в основні експозиції в центрі сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр». До закінчення карантину виставку також можна подивитися в онлайні.

У 2021 році трієнале відкрилася водинадцяте. Цього разу вона отримала назву Changes («Зміни»), і присвячена осягненню та аналізу глобальних реактивних змін, які сталися з людством за останні роки.


Джерело: НВ.

609
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно