Ukraїner опублікував 100 фото України за 2020 рік

Проєкт Ukraїner підвів підсумки 2020 року і показав Україну на ста фотографіях, зроблених учасниками команди під час експедицій. За рік експедиція Ukraїner відвідала чотири регіони: Полтавщину, Сіверщину, Слобожанщину і Таврію. У цій підбірці — Україна, якою її побачили фотографи Ukraїner у 2020 році.

Художник Іван Марчук у своїй київській майстерні. 5 січня 2020 року. Фото: Христина Кулаковська.
Схід сонця у селі Космач, Карпати. Космач є одним із центрів мистецтв та ремесел Карпатського регіону. 13 січня 2020 року. Фото: Олександр Хоменко.
Актори театру «ДАХ» на репетиції. 14 лютого 2020 року. Фото: Артем Галкін.
Сучасна фотографія — це картинка плюс ваше висловлювання. Тому що гарних фотографій сьогодні роблять дуже багато, але вони вже не працюють самі собою. От тому дуже важливо, що ти хочеш сказати.

Віктор Марущенко — український фотограф-документаліст та засновник Школи фотографії Віктора Марущенка. Цитата з матеріалу Ukraїner

Віктор Марущенко — український фотограф-документаліст та засновник Школи фотографії Віктора Марущенка. Інтерв’ю з Віктором, що стало частиною історії про київську фотографію, вийшло одним із останніх. Віктор Марущенко пішов з життя 28 вересня. 17 лютого 2020 року. Фото: Катя Акварельна.
Туристи піднімаються на Говерлу. 29 лютого 2020 року. Фото: Андрій Вахній.
Українські дизайнери з компанії LUKIS долучилися до боротьби з пандемією, перепрофілювавши свої виробництва на виготовлення захисного спецодягу для медперсоналу. Спецпроєкт Ukraїner «На карантині». 10 квітня 2020 року. Фото: Сергій Коровайний.
Працівниця лабораторії швидкого прототипування FabLab виготовляє засоби індивідуального захисту для лікарів. Спецпроєкт Ukraїner «На карантині». 18 квітня 2020 року. Фото: Христина Кулаковська.
Комісія Харківської школи архітектури переглядає дипломні роботи студентів. Експедиція Слобожанщиною. 12 червня 2020 року. Фото: Сергій Свердєлов.
Портрети відомих українських письменників на території Харківського літературного музею. 9 червня 2020 року. Експедиція Слобожанщиною. Фото: Михайло Чубун.
Каліграфічний перформанс у Національному літературно-меморіальному музеї Г.С.Сковороди. 19 червня 2020 року. Експедиція Слобожанщиною. Фото: Михайло Чубун.
Зоряне небо. 28 червня 2020 року. Експедиція Слобожанщиною. Фото: Юрій Стефаняк.
Журавлівський гідропарк у Харкові з висоти пташиного лету. 7 жовтня 2020 року. Фото: Сергій Свердєлов.
Дорога на полонину Апецька на околиці селища Дубове, що на Закарпатті. 1 листопада 2020 року. Фото: Харі Крішнан.
Спалені поля у селі Черкаська Лозова, що на Слобожанщині. 6 жовтня 2020 року. Фото: Сергій Свердєлов.

Дивіться всю добірку на сторінці проєкту Ukraїner.

Джерело: Ukraїner

1666
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно