Українська спільнота цифрової реклами (UDAC) підтримала Creative Practice

До розвитку освітньої платформи Creative Practice, запуск якої нещодавно анонсувала група українських креативних компаній, долучилась Українська спільнота цифрової реклами (UDAC).

UDAC об’єднує такі компанії, як Aimbulance, ISD Group, Havas Digital, Skykillers, UAMASTER та ряд інших знакових гравців ринку діджитал-послуг України.


Зараз агентства змушені залучати співробітників без досвіду роботи і навчати їх своїми силами. Це дорого, агентства втрачають час і гроші. І, як показує досвід, жодна компанія самостійно не здатна вирішити проблему кадрового резерву.
UDAC підтримує Creative Practice, ми віримо, що спільними зусиллями можна змінити ситуацію, і агентства-учасники проекту отримають джерело підготовлених і мотивованих молодих співробітників.

Віталій Георгієв, виконавчий директор UDAC

В рамках підтримки проекту Creative Practice UDAC буде допомагати в розробці освітніх продуктів та сприяти залученню до проекту нових партнерів.

Нагадаємо, Creative Practice є проектом, що спільно створюється групою креативних компаній та об’єднує в собі технічну платформу, освітні програми для фахівців креативних індустрій, систему сертифікацій та програму працевлаштування.

Перший освітній курс проекту має назву «Основи дизайну» та буде запущений восени. Він буде проходити онлайн, і прийняти в ньому участь можна буде цілком безкоштовно, але за попередньою реєстрацією на сайті http://creativepractice.com.ua.

Інформаційна довідка

UDAC Українська спільнота цифрової реклами — об’єднання ведучих діджитал-компаній України. Місія спільноти — розвиток ринку діджитал-комунікацій. Заснована в 2011 році.

1302
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно