Українська спортивна драма «Пульс» перемогла у двох номінаціях на американському кінофестивалі

29 січня на фестивалі Flathead Lake International Cinemafest (FLIC) відбулась світова прем’єра стрічки «Пульс», що відкривала конкурсну програму фестивалю. Представив спортивну драму на американському кінофестивалі режисер «Пульсу» Сергій Чеботаренко.

Офіційний трейлер фільму «Пульс»

«Пульс» — біографічна спортивна драма, яка ґрунтується на реальній історії української чемпіонки Оксани Ботурчук. Прем'єра фільму була запланована на 19 березня 2020 року, проте через пандемію COVID-19 її було перенесено на весну 2021 року.

Фільм номінували у чотирьох категоріях: найкращий фільм, найкращий режисер (Сергій Чеботаренко), найкраща акторка (Наталія Бабенко) та найкращий актор (Станіслав Боклан). У двох з них «Пульс» здобув перемогу: кращий фільм та кращий режисер.

«Дуже символічно, що шлях нашої героїні Оксани почався у маленькому містечку біля великої річки, а прем’єра нашого фільму – у місті на величезному озері Полсон на іншому континенті. Як на мене, для України дуже важливо, що «Пульс» подивилися американські глядачі. Вони побачили, яка вона сучасна та прекрасна. Тепер для них це не лише країна де стався Чорнобиль, а така Україна, де живуть, мріють та борються за свої мрії неймовірно амбітні, талановиті люди. Це великий вклад у позитивний імідж нашої країни», — розповів режисер фільму «Пульс» Сергій Чеботаренко.

Виробником повнометражного фільму «Пульс» є компанія KINOROB, за підтримки Міністерства культури України.

Джерело: прес-реліз

697
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно