Українське комунікаційне агентство CFC BIG IDEAS організовує Глобальний форум з інклюзії


Київ, Україна 16 липня 2020 р. 17:00 CET.

CFC Big Ideas, міжнародне комунікаційне агентство з офісами у Києві та Дубаї, анонсувало свій новий проєкт Global Inclusion Online Forum, який відбудеться 3–10 вересня 2020 року і планує зібрати понад п’ять тисяч учасників з усього світу.


Global Inclusion Online Forum
— це перша подія такого масштабу в Інтернеті, що має на меті зібрати разом провідних лідерів та експертів з питань різноманітності та інклюзії, HR-консультантів, власників бізнесу та топ-менеджерів, які прагнуть зробити свій бізнес більш інклюзивним. Порядок денний події, що триватиме цілий тиждень, включає два дні індивідуальних лекцій, панельних дискусій та конкурсу і виставки стартапів, після яких — шість днів практичних семінарів.

«У минулому більшість міжнародних заходів з різноманітності та інклюзії були ексклюзивними преміум-зібраннями лідерів думок та керівників цього напряму у найбільших корпораціях. У світлі останніх подій в США, що створили великий резонанс у різних куточках світу, все більше і більше топ-менеджерів усвідомлюють необхідність поширення знань про різноманіття та інклюзію серед усіх підрозділів, департаментів, офісів та функціональних служб своїх корпорацій. Наш Форум має стати потужною глобальною платформою для найкращих практиків світу, що дозволить їм ефективно ділитися своїми знаннями з рештою корпоративного світу», — сказав Костянтин Грідін, партнер CFC Big Ideas та організатор Форуму.

Спікери Форуму — представники найбільших світових організацій, які займаються боротьбою за права людини та різноманітність, зокрема UN Women, the United Nations Foundation, International Labor Organization, Human Rights Campaign, Women in Tech та Wikimedia. Ряд провідних світових корпорацій делегували своїх топ-лідерів з різноманітності для виступу на форумі: Amazon, Bloomberg LP, Danone, Deloitte, EY, IBM, IKEA, Pfizer, SAP, Sodexo, Wipro та інші.



Форум відкриється панеллю під назвою «Глобальна пандемія: стимул чи бар'єр для більшої інклюзії у всьому світі?», присвяченою глобальному впливу COVID-19 на різноманітність та інклюзію. Інша частина порядку денного зосереджена на темах побудови інклюзії за допомогою технологій, створення корпоративної культури без упередженості та дискримінації, а також руйнування стереотипів у практиці підбору та найму персоналу. Недавній спалах руху Black Lives Matter та його беззаперечний вплив на американський і глобальний бізнес також будуть серед тем обговорення Форуму.


CFC Big Ideas
— це міжнародне комунікаційне агентство з офісами в Дубаї (Об'єднані Арабські Емірати) та Києві (Україна). Створена в 2002 році як CFC Consulting, компанія змінила свою назву у 2018 році, зосередившись на реалізації великих міжнародних проєктів: міжнародних конференцій, презентацій інвестиційного потенціалу країн, спеціальних заходів та адвокаційних кампаній. За 18 років існування компанія організувала проєкти в більш ніж 40 країнах світу. Деякі найуспішніші проєкти, реалізовані під егідою Українського кризового медіа-центру, були нагороджені Бронзовим Канським Левом у 2017 році та Золотою премією SABRE у в категорії public affairs у 2015 році.


За будь-якою додатковою інформацією звертайтесь до Анни Крис, керівника проєкту Global Inclusion Online Forum, за адресою ak@cfcbigideas.com.

1788
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно