Українські волонтери випустили NFT-колекцію, в якій об’єднали часи козацтва та сучасність

Громадська організація «Гуманітарний батальйон» створила NFT-колекцію Brave Legion, щоб залучити кошти на гуманітарну допомогу українцям.

До колекції Brave Legion увійшли образи українців часів козацтва та сьогодення. Над зображенням працювали українські дизайнери, які детально пропрацьовували кожне зображення. Наприклад, усі елементи одягу у NFT-колекції Brave Legion відповідають різним регіонам України.

​​«Brave Legion – це зображення України в добу козацтва та сьогодення. На картинах ви можете побачити сміливий, войовничий український дух, властивий кожному з нас. Створення NFT-колекції Brave Legion об’єднало зусилля митців, аби допомагати українцям, які постраждали через війну та воїнам, які хоробро захищають нашу державу від російської агресії. Тому в такий непростий для України час ми дивимося в майбутнє сповнені оптимізму і продовжуємо працювати задля нашої перемоги. Саме це і є метою нашої NFT- колекції», — прокоментував ініціативу засновник Гуманітарного батальйону, Антон Кузнєцов.

Придбати NFT-зображення можна буде з 26 вересня на платформі Magic Eden. Вторговані кошти підуть на гуманітарну допомогу.

Джерело: MMR

703
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно