Український анімаційний фільм «Кохання» отримав гран-прі фестивалю в Польщі

Український анімаційний фільм «Кохання» режисера Микити Лиськова отримав гран-прі на міжнародному фестивалі анімованих фільмів ANIMOCJE у Польщі.

Трейлер анімаційного фільму «Кохання»

Автором та режисером «Кохання» є Микита Лиськов, а музику до анімації створив Антон Байбаков. Раніше фільм отримав нагороду на кінофестивалі Feinaki Beijing Animation в Пекіні.

«Кохання отримало Гран-прі у Польщі на фестивалі ANIMOCJE! Дуже дякую, ця нагорода надихає, та допомагає продовжувати працювати, не зважаючи на брак у мотивації» — написав Микита Лиськов на своїй сторінці в Facebook.

Короткометражна анімаційна стрічка «Кохання» вже взяла участь у більш ніж 20 міжнародних фестивалях в Україні та за кордоном і отримала низку перемог. Світова прем'єра відбулася на фестивалі анімаційного кіно в Ансі.

Стрічка розповідає історію кохання за допомогою символів: історія-роздум про стосунки між людьми, що розкривається через звуки.

Фільм був створений компанією «Т.Т.М.» за стовідсоткової фінансової підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Джерело: НВ Style, Ukrinform

625
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно