Український діджей створив відеопроєкт, щоб допомогти скрутному становищу малих виробництв вина та їжі Північної Італії

Відомий український діджей та засновник формації DJBuro Влад Фісун відібрав платівки італійських продюсерів, та поєднав мікс з приватним відео, відзнятим торік перед початком локдауну на півночі Італії, курорті Пассо Тоналє. 

Таку ідею надала диск-жокею засновниця гастрономічного сервісу Totallyitaly Катерина Zvezda, яка переїхала жити до Італії ще шість років тому. Наразі її головне бажання – поєднати нібито такі культурно далекі країни, а також допомогти скрутному становищу у якому опинився регіон Півночі Італії.

«У понеділок в Італію прийшла традиційна “settimana bianca” — "білий тиждень", коли італійці традиційно із сім'єю їдуть в гори. Все сумно: підйомники не працюють, ресторани заборонені, регіони закриті. Цього року мій проєкт Totallyitaly виявився посередником "між двома вогнями" – малими виробниками смачної продукції гірських регіонів, які суттєво постраждали через пандемію, і цінителями цих казково красивих і смачних місць», – поділилася Катерина Zvezda.

В основу проєкту лягла можливість кожного у себе вдома поєднати музично-гастрономічну подорож в Альпи, підтримку італійців, які залишилися без звичного заробітку і радість гурмана, який звик до прекрасних сирів, смачного м'яса і добірних вин.

Занурившись в снігову красу Доломітів, що були відзняті зі сноуборда аматорською камерою, надихнувшись краєвидами, куштуючи сири одразу трьох регіонів, атмосферу доповнить вініловий мікс, у який потрапили треки багатьох всесвітньо відомих італійських продюсерів – Alexander Robotnik, Alex Rossi, Model Citizen, зірка 80-х Джорджія Моранді та таємничий Cosmo Vitelli французького походження.

«Дивно, але більшість моїх друзів асоціює Італію з теплим морем, дивами античного світу, Римом чи Венецією, але аж ніяк не зимовим спортом. Я вважаю, що в Італії таке дозвілля має досконалий розвиток, не гірше аніж в Австрії чи Франції. Коли рік тому в мене з’явився шанс потрапити туди автівкою з України, це була безумовно найкраща подорож драматичного 2020 року. І я майже повернувся в ці краї, передивившись відео та підібрав до нього платівки з моєї колекції, які дають уяву про сучасну італійську музичну сцену..», – Влад Фісун засновник формації DJBuro.

Замовити кошик прямо із Італії можна на сторінках проєкту Totallyitaly: https://totally-italy.com/action/north-italy

899
CP PUBLISHING
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно