Український фінансовий сервіс MyCredit успішно вийшов на ринок Шрі-Ланки

Фінансовий сервіс MyCredit продовжує масштабувати бізнес та підкорювати нові країни. Завдяки досвіду успішного запуску MyCredit в Україні, у 2019 році компанія вийшла на ринок Азії під брендом OnCredit. Першою країною, для запуску OnCredit, був обраний В'єтнам. Сьогодні група компаній продовжує розширювати мапу присутності та стає першим українським фінтехом на Шрі-Ланці.

Наша мета — стати фінтехом номер 1 на ринку Південно-Східної Азії. Ми хочемо, щоб українські розробники створювали продукти для міжнародного ринку.

Роман Катеринчик - співзасновник компаній MyCredit і OnCredit  

Азійський бренд OnCredit вперше був представлений у В'єтнамі у 2019-му році. Попри складнощі, викликані пандемією, у вересні 2020 року компанія OnCredit вийшла на окупність та у грудні 2020 зайняла місце в ТОП 5 фінансових сервісів В'єтнаму.

Команда фінансового сервісу OnCredit у В'єтнамі

Вперше про запуск компанії OnCredit на Шрі-Ланці Роман Катеринчик (співзасновник компаній MyCredit і OnCredit) повідомив в березні 2021 року, під час інтерв'ю для проєкту "Big Money" 

Нову країну ми запускаємо повністю в режимі пандемії через ZOOM. Яка це країна? Ми запускаємо Шрі-Ланку!

Роман Катеринчик - співзасновник компаній MyCredit і OnCredit  

Вже 25 березня українською компанією була оформлена перша заявка на кредит на Шрі-Ланці.

У В'єтнамі ми розробили програму запуску проєкту на новому ринку. Завдяки цьому, на Шрі-Ланці ми запустилися за рекордні терміни — три місяці!

Роман Катеринчик

Роман Катеринчик
На Шрі-Ланці нам вдалося запустити проєкт менше ніж за 3 місяці.Надихає те, що у нас вже понад 1000 клієнтів. Ми встигли запустити додаток Android, налаштували канали комунікацій з клієнтами трьома мовами (англійською, сингальською і сінгліш), хоча спочатку думали, що буде достатньо двох.Зараз ми налаштовуємо процеси інтеграції з банками і платіжними системами, для прискорення обробки заявок до 5 хвилин

Олександра Міщенко - COO OnCredit     

Офіс OnCredit
Офіс OnCredit

Нагадаємо, компанія MyCredit була створена у 2016 році та через три роки увійшла до трійки лідерів ринку в області Fintech сервісів України. У 2019 український стартап MyCredit привернув інвестиції в розмірі $ 3 млн в рамках раунду А. Лід-інвестором раунду виступила фінансова група «ТАС». В результаті угоди оцінка компанії MyCredit перевищила $ 20 млн.

Фінансові сервіси MyCredit та OnCredit побудовані на аналізі великих обсягів даних. Саме вони надають нові можливості для кредитування. Використовуючи технології Data Science, IT-фахівці прискорюють і спрощують процес видачі та повернення кредитів в режимі онлайн.

Перевіряючи надійність клієнта не класичними банківськими способами, компанія враховує величезну кількість різних факторів, завдяки чому довіряє більшій кількості клієнтів.


5154
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно