Український фонд стартапів обрав 7 стартапів для фінансування

11 та 18 грудня відбулися 18-ий та 19-ий пітчі, організовані Українським фондом стартапів. Свої ідеї презентували 22 стартапи. 

Фотографія: Український фонд стартапів

Жюрі обрало рішення профінансувати 7 з них, а саме:

Стартапи на етапі pre-seed:

  • BDiary. Мобільний асистент для ведення приватної практики в сфері краси.
  • Custle. Платформа для кастингу акторів та моделей, що автоматизує процес підбору найбільш відповідних кандидатів за допомогою машинного навчання.

Стартапи на етапі seed:

  • SEMCS by Mosquito Control. Розумна екологічна система захисту від укусів комарів, яка очищає відкриті території від москітів.
  • Amperia. Набір для проведення лабораторних робіт з фізики в школах. Сучасний підхід до класичної теми, який захоплює дітей, допомагає ставити запитання та стимулює до пошуку рішення. Мобільність набору дозволяє експериментувати в будь-якому місці.
  • SameKey. Хмарна система контролю управління доступу, що встановлюється на будь-які двері та у будь-яких будівлях.
  • Apiway. No-code інтеграцiйна платформа и маркетплейс б2б софтiв, де вы можете знайти та купити рiзнi софты для бiзнесу, а потiм безкоштовно iнтегрувати iх через API, без програмiста.
  • Creative Practice. Освітня та кар’єрна екосистема для фахівців та компаній, що працюють в галузі креативних індустрій (дизайн, маркетинг, ІТ, реклама, геймдев). Система об’єднує в собі можливості навчання, створення та поширення освітнього контенту, а також працевлаштування та пошуку фахівців.

Основними критеріями оцінки проєктів є: команда, ринок, доцільність фінансування, ідея (для pre-seed)\продукт (для seed), стратегія розвитку.

Довідка

Український фонд стартапів — це державний фонд, започаткований за ініціативи уряду України. Місія фонду — сприяти створенню та розвитку технологічних стартапів на ранніх стадіях (pre-seed та seed), з метою підвищення їх глобальної конкурентоспроможності.

Стартапи на етапі pre-seed отримують грант в розмірі 25 000 $, а на етапі seed — 50 000 $.

Джерело: Український фонд стартапів

1348
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно