Український кейс Motherland Pride здобув 5 нагород на AD STARS у Азії

Кейс Motherland Pride, створений Saatchi & Saatchi Ukraine у партнерстві з Dronarium Ukraine для KyivPride здобув нові міжнародні нагороди. Цього разу роботу відзначили серед 1726 фіналістів найбільшого фестивалю креативності в Азії — AD STARS 2021. Робота взяла 5 нагород: золото у категорії PR, срібло у категоріях Outdoor та Media, бронзу у категорії робіт на тему Gender Equality, нагороду Crystal у категорії Brand Experience & Activation. До цього агенція отримала срібло у категорії Outdoor на одному з найбільших та найпрестижніших світових фестивалів креативності Каннських левах 2021.

Про що проєкт? 

Пандемія 2020-го поставила під загрозу проведення щорічного Маршу Рівності від громадської організації KyivPride у форматі офлайн. Рішення запропонувала креативна команда Saatchi & Saatchi Ukraine.

Для того, щоб яскраво нагадати, що як для матері, так і для Батьківщини усі рівні, креативники запропонували непересічний перформанс. За допомогою дронів від Dronarium Україна підняти у повітря величезний прапор із символікою ЛГБТ+ на фоні Батьківщини-матері. Ефект перевершив найбільш сміливі очікування. Новина про перформанс розійшлася світовими ЗМІ та соціальними мережами буквально за вечір. І це з нульовим бюджетом на просування!

Чому нагороди AD STARS такі важливі? 

АD STARS — найбільший креативний фестиваль в Азії. У регіоні, що культурно та ментально відрізняється від України. Навіть за таких умов крутість нашої ідеї вразила журі. Це ще одне нагадування світові та собі, що в Україні можуть і створюють креатив світового рівня, що змінює цей світ на краще.

Сергій Білошицький, креативний директор Saatchi & Saatchi Ukraine

Агенція Saatchi & Saatchi Ukraine, що входить до складу комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine) стала єдиним представником України у фіналі фестивалю AD STARS. У 2021 році стала #2 креативною агенцією в Україні*‌ ‌ та отримала перше в історії України срібло за ідею на одному з найбільших і найпрестижніших фестивалів креативності «Каннські Леви – 2021». Кейс можна подивитись за посиланням.

* Національний рейтинг креативності та майстерності, ВРК. 

577
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно