Український проект отримав другу за пів року найбільшу міжнародну премію у галузі управлінського консалтингу

Українське Агентство стратегічних рішень ShiStrategies отримало нагороду Міжнародного Фонду Габріеля Аль-Салема «За видатні досягнення в консалтингу». Проект «Рука допомоги», реалізований Агентством, був визнаний найкращим в категорії «Соціальна реформа і подолання бідності».

«Проект довів можливість перетворення довготривалих безробітних на успішних підприємців, активних членів суспільства. Його мультиплікація по всій території України дозволила б зробити величезний крок у напрямку ліквідації бідності в масштабах всієї країни», – зазначила керуючий партнер Агентства ShiStrategies Інна Шинкаренко.

Президент Фонду Габріеля Аль-Салема Вікторія Ольська підкреслила, що проект Агентства справив сильне враження на членів міжнародного Комітету нагороди. «Протягом останніх двох років Фонд поставив собі завдання допомагати просуванню Цілей сталого розвитку ООН, і ваш проект як раз дуже відповідає цій важливій темі», – сказала вона.

«Рука допомоги» – пілотний проект Міністерства соціальної політики України, який був реалізований в 2017-2018 роках за підтримки Світового банку. Метою проекту було повернення на ринок праці та залучення до підприємництва вимушених переселенців і членів малозабезпечених сімей, які довгий час жили за рахунок соцдопомоги. Реалізацією проекту і його комунікаційним супроводом займалося Агентство ShiStrategies.

Церемонія нагородження переможців відбулася 1 лютого 2020 року в рамках 2-ї міжнародної конференції «Консалтинг без кордонів» на Балі, Індонезія. Конференція організована Фондом Габріеля Аль-Салема спільно з Організацією з розвитку бізнесу та експорту (Балі).

Премія Фонду стала для Агентства ShiStrategies другою за пів року найбільшою міжнародною нагородою з управлінського консалтингу. У жовтні 2019 року Агентство вже було відзначено найпрестижнішою глобальною премією в галузі — Constantinus International Award. ShiStrategies стало першою українською компанією, яка отримала цю нагороду.

Фонд Габріеля Аль-Салема — неприбуткова організація в США, орієнтована на сприяння стійкому економічному зростанню в країнах з перехідною економікою та ринками, що формуються. Премією Фонду «За видатні досягнення в консалтингу» нагороджуються консультанти з управління із країн, що розвиваються, з 2011 року.

540
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно